UPDATE #NOW

H Τζένη Μπαλατσινού στη Vogue Greece: «Η φύση της γυναίκας είναι να ενώνει και όχι να διαιρεί»


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2022

H Τζένη Μπαλατσινού στη Vogue Greece: «Η φύση της γυναίκας είναι να ενώνει και όχι να διαιρεί»
Aφορμή για την κουβέντα στάθηκε το Impact Talk της Τζένης Μπαλατσινού μία online κοινότητα στην οποία εγγραφέσαι μέσω συνδρομής και συναντάς σημαντικούς Έλληνες

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφήθηκε στον φακό του Γιώργου Καπλανίδη και έδωσε συνέντευξη στην Κέλλυ Σταυροπούλου για την Vogue Greece, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα με την Kαθημερινή της Κυριακής.

Aφορμή για την κουβέντα στάθηκε το ImpactTalk της Τζένης Μπαλατσινού. Πρόκειτα για μία online κοινότητα στην οποία εγγραφέται κανείς μέσω συνδρομής και εκεί «συναντά» σημαντικούς Έλληνες, οι οποίοι διηγούνται την ιστορία τους με σκοπό να εμπνεύσουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Το ImpacTalk είναι η Ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα μάθησης και έμπνευσης. Ένας ανθρωποκεντρικός οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης, της επιτυχίας.

Στο σύγχρονο περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται και καθημερινά υπερπληροφορεί, το ImpacTalk επικεντρώνεται στην ουσία της γνώσης, με κοινό παρανομαστή τον Ελληνισμό και την Ηγεσία. Τα μέλη της κοινότητας του ImpacTalk συμμετέχουν μέσα από μια μέθοδο εναλλακτικής εκπαίδευσης, σε έναν ουσιαστικό διάλογο εξερεύνησης της ανθρώπινης δημιουργίας ,σε όλα τα πεδία δράσης και έκφανσής της.

Οι #ImpacTalkers, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον, επικοινωνούν, συζητούν, εμπνέονται, δημιουργούν και εξελίσσονται μαζί! εξελισσόμαστε.

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για το ImpactΤalk ως «παιδί» της. « Όλες οι δουλειές για μένα είναι μικρά παιδιά που χρειάζεται να μεγαλώσουν και να ανοίξουν τα φτερά του», δηλώνει. «Τα τελευταία τρία χρόνια ένιωθα και συνεχίζω να νιώθω ότι είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση της ζωής που έχω ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο σε αρκετούς τομείς. Ήθελα με έναν τρόπο να δώσω όμορφη και εικόνα στις γνώσεις μου, στην αισθητική μου, στην εμπειρία μου, ώστε να αφήσω ένα αποτύπωμα με ουσία και περιεχόμενο. Το Impact Talk είναι η συνδρομητική πλατφόρμα την οποία δημιουργήσαμε με τον Κωνσταντίνο Καφίρη».

Στη συνέχεια η Τζένη απαντά στο γιατί σε μία εποχή όπου υπάρχει τόσο εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και στην άποψη του καθενός να προτιμά κανείς τη συνδρομητική οδό. «Γι' αυτό το λόγο ακριβώς! Σε ένα ψηφιακό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η υπερπληροφόρηση το Impact Talk εστιάζεται στην ουσία και στη δύναμη της ανθρώπινης δημιουργίας. Μέσα από την ανθρωποκεντρική, βιωματική προσέγγιση γίνεται κατανοητή η τέχνη της ζωής, της ζωής, της επιτυχίας σε όλα τα πεδία δράσης και έκφανσης της. Το Impact Talk είναι η επένδυση στη γνώση στη, έμπνευση στην εξέλιξη του ίδιου μας του εαυτού. Στην εποχή που αποθεώνει την προβολή και την αυτοπροβολή, εγώ συγκινούμαι βαθιά κάθε φορά που παρακολουθώ το Leaders Talk Τίτου Πατρίκιου. Με συγκινεί η ταπεινότητα των αληθινών ηγετών», μοιράζεται.

H Tζένη Μπαλατσινού μίλησε για την οικογένεια της η οποία πρόσφατα μεγάλωσε. Η ίδια εξηγεί στην Vogue Greece ότι πάντα ονειρευόταν μια μεγάλη οικογένεια.

«Ανέκαθεν ήθελα μεγάλη οικογένεια, γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Ονειρευόμουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι με παιδιά, ζώα και τα πάντα μέσα σε αυτό», δήλωσε.

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τις σκέψεις της για τις γυναίκες σήμερα: «Η γυναίκα σήμερα είναι μαραθωνοδρόμος. Έχει επωμιστεί πάρα πολλούς ρόλους. Το μεγαλύτερο χάρισμα που έχει από τη φύση της είναι να ενώνει και όχι να διαιρεί.Η γυναίκα είναι ενωτική και μέσα στην πολυμορφική καθημερινότητα της πρέπει να επιδιώκει να διατηρεί αυτό το χάρισμα».