UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε
«Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει, θα τη σκοτώσει», δήλωσε άτομο του περιβάλλοντός τους

Μία ακόμη γυναικοκτονία - η δεύτερη φέτος, στη Θεσσαλονίκη αυτήν τη φορά. Μία ακόμη λιγότερη, εξαιτίας κάποιου που τη θεώρησε κτήμα του.

Το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας μπήκε σε καφέ – ουζερί της Κάτω Τούμπας, κρατώντας κοντόκαννη καραμπίνα. Πυροβόλησε εν ψυχρώ την ιδιοκτήτρια και πρώην σύντροφό του, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Από τα σκάγια τραυματίστηκε ελαφρά η ανήλικη κόρη της.

Η γυναίκα, βαριά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Μπήκε σε χειρουργείο, όμως έφυγε από τη ζωή.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα», έγραψε ο γυναικοκτόνος σε ανάρτησή του στο Facebook λίγο πριν το έγκλημα. «Το μόνο πράγμα που δε φοβήθηκα ποτέ μου, είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».
Εκείνος, ήταν από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύντροφός του, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

«Είχαν αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει, θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άτομο του περιβάλλοντός τους.