UPDATE #NOW

Independent Spirit Awards: Ο θρίαμβος της Maggie Gyllenhaal και τα μηνύματα στον Πούτιν


Κλέλια Φατούρου

7 Μαρτίου 2022

Independent Spirit Awards: Ο θρίαμβος της Maggie Gyllenhaal και τα μηνύματα στον Πούτιν
Getty Images/Alberto E. Rodriguez/Stringer
Η μεγάλη νίκη της Maggie Gyllenhall, αλλά και του Netflix, και οι βρισιές για τον Πούτιν

Τα Film Independent Spirit Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν στη Santa Monica με κοινό, σε αντίθεση με την περσινή απονομή μέσω Zoom και οι στιγμές που ξεχώρισαν ήταν οι εξής.

Η Maggie Gyllenhaal κέρδισε βραβείο τόσο για τη σκηνοθεσία όσο και για το σενάριο του The Last Daughter και αυτό ήταν το πρώτο βραβείο που κέρδισε η πλατφόρμα Netflix για ταινία. «Περισσότερο από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, ειδικά τις μητέρες, που μας προσέγγισαν αφού είδαν την ταινία και μας είπαν ότι επιτέλουν νιώθουν ορατές. Ότι οι εμπειρίες τους είναι μέρος της μικρής ή μεγάλης οθόνης», δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Osnat Handelsman Keren.

Η συγκινημένη Gyllenhaal παρέλαβε τα βραβεία της λέγοντας ότι μεγάλωσε βλέποντας ανεξάρτητες ταινίες και τις λατρεύει. Εδώ που τα λέμε, καλά πήγε για σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Ο πρωταγωνιστής του CODA, Troy Kutsur, συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά το πρώτο SAG Award που δίνεται σε κωφό, σειρά έχει το Spirit. Ταυτόχρονα, είναι ο πρώτος κωφός ηθοποιός που είναι υποψήφιος για Όσκαρ, αλλά για αυτό θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος, με τους παρουσιαστές Nick Offerman και Megan Mullally να δείχνουν το μεσαίο τους δάχτυλο στον Putin και να τον προτρέπουν «να πάει σπίτι του και να πάει να γ@@@@ει».

Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους νικητές των Spirit Awards