UPDATE #NOW

8 ολοκαίνουριες ταινίες και 5 ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Μάιο στο Netflix


Κλέλια Φατούρου

3 Μαΐου 2022

8 ολοκαίνουριες ταινίες και 5 ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Μάιο στο Netflix
Οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα μας κάνουν παρέα τον Μάιο

Αν είσαι fan των ντοκιμαντέρ (όπως εγώ) και δεν χάνεις ούτε ένα στο Netflix, αυτός ο μήνας σου έχει 5 φρέσκιες προτάσεις. Σου έχει όμως και 8 ταινίες που θα σε κρατήσουν στο σπίτι.

Αστυνομική περιπέτεια, ερωτικά τρίγωνα, αγάπες από τα παλιά. Το Netflix έχει από όλα για εσένα και σε περιμένει και τον Μάιο με αρκετές επιλογές. Ας δούμε τα trailers παρακαλώ.

Οι Αταίριαστοι 2

Αναγκασμένοι να ξανασυνεργαστούν μετά από μια δεκαετία, δύο αταίριαστοι αστυνομικοί ερευνούν έναν φόνο σε μια διχασμένη πόλη της Γαλλίας, όπου καραδοκεί μια συνωμοσία. Από τις 6 Μαΐου.

Along for the Ride

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και - σε νυχτερινές αναζητήσεις - την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε. 6 Μαΐου.

Ο Βασιλιάς των Αποδράσεων

Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα; Διαθέσιμο στις 11 Μαΐου.

Ξανά στο Λύκειο

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό της: να γίνει η βασίλισσα του χορού. 13 Μαΐου.

Η Τέλεια Οικογένεια

Αρχικά, η Λουσία αιφνιδιάζεται από την εκκεντρική οικογένεια της κοπέλας του γιου της. Όμως δεν έχει ιδέα τι επίδραση θα έχει στην άψογη και καθωσπρέπει ζωή της. Στις 18 Μαΐου.

Toscana

Όταν ένας Δανός σεφ ταξιδεύει στην Τοσκάνη για να πουλήσει την επιχείρηση του πατέρα του, συναντά μια ντόπια γυναίκα που τον εμπνέει να ξανασκεφτεί την προσέγγισή του στη ζωή και την αγάπη. 18 Μαΐου.

Ο Τέλειος Συνδυασμός

Για να κερδίσει έναν μεγάλο πελάτη, ένα επίμονο στέλεχος σε εταιρεία εμπορίας οίνου πηγαίνει σε μια φάρμα με πρόβατα στην Αυστραλία όπου φλερτάρει με έναν τραχύ ντόπιο. Θα το δούμε στις 19 Μαΐου.

F*ck Love Too

Ερωτικά τρίγωνα και εμμονικές αμφιβολίες δοκιμάζουν σχέσεις, καθώς η Λίσα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ο Τζακ περνά κρίση και η Μπο αμφιβάλλει για τον γάμο της. 20 Μαΐου.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Κράτησε την Αναπνοή: Βουτιά στον Πάγο

Ακολουθήστε τη Γιοχάνα Νόρντμπλαντ σ' αυτό το ντοκιμαντέρ, στην προσπάθειά της να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης κολύμβησης κάτω από τον πάγο με μια ανάσα. 3 Μαΐου.

Τήξη Πυρήνα: Το Ατύχημα του Θρι Μάιλ Άιλαντ

Άνθρωποι εκ των έσω θυμούνται τα γεγονότα, τα επίμαχα ερωτήματα και τις μακροχρόνιες συνέπειες του ατυχήματος στον πυρηνικό σταθμό Θρι Μάιλ Άιλαντ της Πενσιλβάνια. Από τις 4 Μαΐου.

Μωρά της Άγριας Φύσης

Ακολουθήστε τις περιπέτειες μωρών λιονταριών, ελεφάντων, πιγκουίνων, παγκολίνων και άλλων, καθώς μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής στην άγρια φύση. 5 Μαΐου.

Ο Πατέρας Μας

Όταν το τεστ DNA μιας γυναίκας αποκαλύπτει ότι έχει πολλά ετεροθαλή αδέλφια, ανακαλύπτει μια συνταρακτική πλεκτάνη με δωρητές σπέρματος κι έναν γνωστό γιατρό γονιμότητας. Από τις 11 Μαΐου.

Η Λέξη από Κ με τον Άνταμ Κόνοβερ

Είτε την αγαπάτε είτε όχι, η κυβέρνηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας. Ο Άνταμ Κόνοβερ εξερευνά τους θριάμβους, τις αποτυχίες της και πώς μπορούμε να την αλλάξουμε. 19 Μαΐου.