UPDATE #NOW

Η Alexandria Ocasio-Cortez αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Riley Roberts


JTeam

20 Μαΐου 2022

Η Alexandria Ocasio-Cortez αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Riley Roberts
Splash News
H Αμερικανίδα Βουλευτής επιβεβαίωσε τα νέα και στα social media

Η Alexandria Ocasio-Cortez αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Riley Roberts. Η Αμερικανίδα Βουλευτής επιβεβαίωσε την είδηση στο Insider, στο οποίο αποκάλυψε πως πήραν την απόφαση να παντρευτούν τον περασμένο μήνα στο Puerto Rico, όμως ήθελαν λίγο χώρο και χρόνο να απολαύσουν τη στιγμή, πριν ξεκινήσουν τα σχέδια για τον γάμο.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε τα νέα στο Instagram.

Η AOC και ο Robers γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης το 2011, όταν ήταν ακόμη φοιτητές. Ξεκίνησαν να βγαίνουν, όμως δεν το είπαν σε κανέναν – ούτε στους κοινούς τους φίλους – μέχρι να αποφοιτήσουν. Χώρισαν όταν εκείνος επέστρεψε στην Arizona, απ’ όπου κατάγεται, αλλά τα ξαναβρήκαν στη Νέα Υόρκη.

Εκείνος προτιμά να μένει μακριά από τη δημοσιότητα, όμως συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ Knock Down the House που κυκλοφόρησε το 2018 και περιστρεφόταν γύρω από την πρώτη προεκλογική καμπάνια της αγαπημένης του.

«Ήταν πραγματικά σημαντικός συνοδοιπόρος της σε όλα, από τη συναισθηματική πίεση, μέχρι τη στρατηγική και το πρακτικό κομμάτι», δήλωσε το 2019 η σκηνοθέτης της ταινίας, Rachel Lears.