CELEBRITIES

Οι AOC και Cara Delevingne πήγαν στο Met Gala και πέρασαν πολιτικά μηνύματα αντί για fashion statements


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Οι AOC και Cara Delevingne πήγαν στο Met Gala και πέρασαν πολιτικά μηνύματα αντί για fashion statements
Το Met Gala επέστρεψε και μαζί του ήρθαν η λάμψη, το glitter, η πολυτέλεια αλλά και οι δυνατές πολιτικές τοποθετήσεις. Πώς θα μπορούσαν να λείψουν, άλλωστε, αφού στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν η Cara Delevingne και η AOC​​​​​​​;

Το Met Gala επέστρεψε και μαζί του ήρθαν η λάμψη, το glitter αλλά και οι δυνατές πολιτικές τοποθετήσεις. Πώς θα μπορούσαν να λείψουν, άλλωστε, αφού στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν η Cara Delevingne και η AOC;

Η πρώτη αποφάσισε να «ρίξει» την πατριαρχία και η δεύτερη να υπερασπιστεί την εργατική τάξη – το αν το κατάφεραν, είναι άλλο θέμα.

«Work work work» είπε η Rihanna και η Alexandria Ocasio – Cortez το έκανε πράξη. Γιατί όχι απλώς πήγε στο Met Gala και ήταν πανέμορφη, αλλά διεκδίκησε με τον τρόπο της τα δικαιώματα των Αμερικανών. Ίσως το περιμέναμε, ίσως και όχι. Ίσως ήταν αστείο μέσα σε τόση πολυτέλεια, ίσως απλώς δεν καταλάβαμε την ειρωνεία.

Όταν την είδαμε με τη λευκή της τουαλέτα, στην αρχή φάνηκε «άκακη». Γύρισε όμως την πλάτη της και, τελικά, ήταν έτοιμη για μάχη. «Φορολογήστε τους πλούσιους», έγραφε με κόκκινα γράμματα. Καλή ιδέα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι παρευρισκόμενοι ανήκουν στο πλουσιότερο 1% των ΗΠΑ.

Η Cara Delevingne, από την πλευρά της, φόρεσε το δικό της μήνυμα. Με λευκό αλεξίσφαιρο και τις λέξεις «Peg The Patriarchy» απαίτησε το τέλος της πατριαρχίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ήταν ο καλύτερος τρόπος να διαμαρτυρηθούν; Μπορεί. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει με λίγο καλύτερες στιλιστικές επιλογές; Σίγουρα.
 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.