UPDATE #NOW

Έχουμε νικήτρια: Η Julia Garner θα παίξει τη Madonna στην ταινία για τη βασίλισσα της pop


Κλέλια Φατούρου

8 Ιουνίου 2022

Έχουμε νικήτρια: Η Julia Garner θα παίξει τη Madonna στην ταινία για τη βασίλισσα της pop
Instagram/Variety
Έχουμε πρωταγωνίστρια για την αυτοβιογραφική ταινία της Madonna

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Inventing Anna, Julia Garner, θα είναι η Madonna στην αυτοβιογραφική ταινία της, κερδίζοντας μία περίπου ντουζίνα υποψηφίων που διεκδικούσαν τον ρόλο.

Ακούγαμε πολύ καιρό ότι μάλλον είναι η επικρατέστερη επιλογή, ίσως (και) επειδή είναι ολόιδια με τη Madonna των 80s. Της έγινε επίσημη πρόταση και η ταινία που σκηνοθετεί το pop icon θα ξεκινήσει επιτέλους γυρίσματα. Να πούμε ότι οι συνυποψήφιές της ήταν οι: Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young, Bebe Rexha και Sky Ferreira.

Η Madonna πάντως ανακοίνωσε ότι αναζητά την υποψήφια που θα μπορεί όχι μόνο να την υποδυθεί, αλλά να ξέρει να χορεύει και να τραγουδάει. «Ελπίζω ότι θα πραγματοποιήσουμε το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με έστειλε η ζωή ως καλλιτέχνιδα, μουσικό και χορεύτρια. Έναν άνθρωπο που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στον κόσμο. Το focus της ταινίας θα είναι η μουσική γιατί αυτή είναι που με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί και δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα για να το κάνει. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή μου και όλο αυτό το roller coaster που έχω ζήσει».

Η αλήθεια είναι ότι για να φτάσει στην παραγωγή της ταινίας, πέρασε από διάφορα στάδια. Ξεκίνησε να γράφει το σενάριο μαζί με την Diablo Cody (του Juno) αλλά κάποια στιγμή τα έσπασαν και η Madonna άλλαξε συνεργάτη. Μέχρι που φτάσαμε στον περασμένο Οκτώβριο, με το pop idol να ανακοινώνει ότι το σενάριο είναι έτοιμο. Τώρα που έχουμε και πρωταγωνίστρια, μπορούμε να ξεκινήσουμε.

TAGS