UPDATE #NOW

Όλα όσα αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για τον χαρακτήρα σας


JTeam

14 Ιουνίου 2022

Όλα όσα αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για τον χαρακτήρα σας
9 διαφορετικά σχήματα μύτης, 9 διαφορετικά χαρακτηριστικά που σας περιγράφουν ως άτομα

Υπάρχουν αρκετές έρευνες που μελετούν τη σχέση μεταξύ του σχήματος της μύτης μας και του χαρακτήρα μας. Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν μελετήσει διαφορετικές φυλές αλλά και κλιματικές ζώνες για να αποκρυπτογραφήσουν τους τύπους μύτης.

Οι ειδικοί εξετάζουν το πλάτος των ρουθουνιών, την απόσταση μεταξύ των ρουθουνιών, το ύψος της μύτης, το μήκος της, το επίπεδο προεξοχής του ρινικού άκρου αλλά και την εξωτερική περιοχή της μύτης.

Για να γίνει πιο ενδιαφέρον από ψυχολογικής άποψη, οι φυσιογνωμιστές μελέτησαν τα σχήματα της μύτης για να αναλύσουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου. Οι experts λοιπόν ανακάλυψαν τι υποδηλώνει το σχήμα της μύτης σας για την προσωπικότητά σας.

Jenny.Gr

1. Ρωμαϊκή μύτη

Αν έχετε ρωμαϊκή μύτη, έχετε μια πολύ δυνατή προσωπικότητα. Η φιλοδοξία σας είναι πολύ μεταδοτική και βρίσκετε χαρά στις προκλήσεις. Πιθανότατα θα γίνετε ένας σπουδαίος ηγέτης. Σπάνια σας λείπει η αντοχή για να κάνετε τα πράγματα ή να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο σας.

Το στρατηγικό σας μυαλό σας βοηθά να οργανώσετε αποτελεσματικά τα πράγματα, να σταθμίζετε και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος και να επιτύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας. Δεν είστε το είδος του ανθρώπου που θα βιαστεί να πάρει μια απόφαση.

2. Αιγυπτιακή μύτη

Αν έχετε μια αιγυπτιακή μύτη με πολύ φαρδιά βάση, είναι πολύ πιθανό να ξεχωρίσετε στο πλήθος. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είναι το κλασικό παράδειγμα αυτού του τύπου μύτης.

Είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι, περίεργοι και αναζητάτε πάντα νέους δημιουργικούς τρόπους για να λύσετε προβλήματα ή να φτάσετε σε ένα αποτέλεσμα. Είστε μια ελκυστική και χαρισματική προσωπικότητα. Έχετε επίσης την τάση να είστε συναισθηματικά εκφραστικοί και ικανοί να θέσετε τις απόψεις σας που έχουν αντίκτυπο.

3. Ίσια μύτη

Αν έχετε ίσια μύτη έχετε καθαρή σκέψη, ανοχή, υπομονή αλλά και αξιοπιστία. Είστε πολύ αποφασιστικά, πρακτικά και συνετά άτομα. Είστε πιστοί και θα δίνατε τα πάντα για να μείνετε δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ένα ενδιαφέρον πράγμα για εσάς είναι η δέσμευσή σας να κρατάτε ένα μυστικό. Μπορεί κανείς να μοιραστεί με ασφάλεια τα μυστικά του μαζί σας. Δεν θα προδώσετε την εμπιστοσύνη του.

4. Στραβή μύτη

Αν έχετε στραβή μύτη, είστε το πιο βολικό άτομο. Το σχήμα της μύτης σας μπορεί να λέει μια διαφορετική ιστορία, αλλά τυχαίνει να είστε άτομο με δυνατό χαρακτήρα και γενναιοδωρία.

Είστε παρατηρητής και καλός ακροατής. Ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων θα είστε εσείς αυτοί που θα καταλάβουν παρά θα κρίνουν τους άλλους.

5. Παχιά μύτη

Αν έχετε παχιά μύτη, είστε γρήγοροι, έξυπνοι, λογικοί και προσεκτικοί. Είστε επίσης γενναιόδωροι, ευγενικοί, ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αλλά κάποιος βιώνει αυτές τις πλευρές σας μόνο αν σας γνωρίζει πολύ καλά.

Συνήθως, αποφεύγετε εικασίες. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον ότι σκέφτεστε γρήγορα και ενεργείτε γρήγορα στις σκέψεις σας. Μερικές φορές μπορεί να φανείτε επιθετικοί.

6. Μικρή μύτη

Αν έχετε μικρή μύτη, τότε όχι μόνο η μύτη σας είναι ο πιο χαριτωμένος τύπος μύτης στον κόσμο, αλλά και η προσωπικότητά σας. Είστε ένα άτομο με ισχυρή θέληση, αποφασιστικό και με αυθορμητισμό.

Είστε πολύ αισιόδοξοι στη ζωή. Δεν θα μείνετε αδρανείς και συμμετέχετε σε διάφορα είδη δραστηριοτήτων. Γίνεστε πιστοί σύντροφοι και φίλοι και είστε δίπλα στους αγαπημένους σας όταν περνάνε δύσκολα, για να τους βοηθήσετε.

7. Γαμψή μύτη

Αν έχετε γαμψή μύτη, τότε έχετε μια αίσθηση ανεξαρτησίας και ηγεσίας. Έχετε επίσης αιχμηρά ένστικτα και καλές γνώσεις για τις επιχειρήσεις.

Έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για πνευματικά θέματα. Είστε εξαιρετικά αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι στο να χαράξετε τον δικό σας δρόμο προς την επιτυχία. Έχετε υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης.

8. Ανασηκωμένη μύτη

Αν έχετε μια ελαφρώς ανασηκωμένη μύτη, δηλαδή με το άκρο της μύτης στραμμένο προς τα πάνω και με ορατά ρουθούνια, τότε είστε πολύ κοινωνικοί.

Είστε ομαδικοί παίκτες, επομένως δεν βρίσκετε κανένα πρόβλημα στο να ευδοκιμήσετε στους κανόνες της ομάδας. Συνήθως είστε χαρούμενοι και στοργικοί. Χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητά σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Ολοκληρώνετε πάντα τα πράγματα και προχωράτε στο επόμενο challenge στη ζωή σας.

9. Μεγάλη μύτη

Αν έχετε μεγάλη μύτη τότε περιφρονείτε να εργάζεστε για κάποιον άλλο. Δεν θέλετε να δέχεστε εντολές από άλλους. Υπάρχουν αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι η μεγάλη μύτη σχετίζεται με την αίσθηση δύναμης, ηγεσίας, εγωισμού και ανεξαρτησίας.

Ζείτε τη ζωή στο έπακρο και κάνετε δραστηριότητες που τροφοδοτούν την ψυχή σας. Είστε ένα πρακτικό άτομο που χαράζει το δικό του μονοπάτι και δεν βασίζεται σε κανέναν άλλο για να γίνουν πράγματα.