UPDATE #NOW

Athens Pride 2022: Το line-up των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή στις 18 Ιουνίου


Κλέλια Φατούρου

14 Ιουνίου 2022

Athens Pride 2022: Το line-up των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή στις 18 Ιουνίου
Το line-up των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του Athens Pride

Στις 18 Ιουνίου, το Athens Pride επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας με μία μεγάλη γιορτή. Το Σάββατο, στις 19:00, η μεγάλη παρέλαση έχει για κεντρικό σύνθημα το «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ». Οικογένεια ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ισότητα στον γάμο ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ζωή και ασφάλεια ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Jenny.Gr

Μετά την παρέλαση, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είχε αναλάβει και το σενάριο του spot, «Πες το Ναι!». «Χαίρομαι που τα καταφέραμε και βγήκε αυτό το spot. Μακάρι να γιορτάσουμε όλοι μαζί πολλούς γάμους και πολλές οικογένειες από εδώ και πέρα. Εύχομαι αυτή η καμπάνια που φτιάχτηκε με τόση αγάπη να είναι απλώς η αρχή για πολλές ακόμα τέτοιες καμπάνιες. Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για τα ίντερσεξ άτομα, που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, για τα τρανς άτομα, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που βγήκαν στον δρόμο για να πολεμήσουν για όλους μας σε πολύ δύσκολες εποχές. Να είμαστε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και θα καταφέρουμε πολλά», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για αυτή την καμπάνια.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Athens Pride, και μόλις ανακοινώθηκαν, είναι οι: Έλενα Παπαρίζου, Onirama, Marseaux, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Βρανά, ody icons, Sam Albatros και Mary Sunshine. Ραντεβού όλοι εκεί.