UPDATE #NOW

Διπλή μητροκτονία σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη: Οι γιοι τους τις χτύπησαν μέχρι θανάτου


JTeam

6 Ιουλίου 2022

Διπλή μητροκτονία σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη: Οι γιοι τους τις χτύπησαν μέχρι θανάτου
Ο ένας μαχαίρωσε τη μάνα του στο λαιμό και ισχυρίζεται ότι δεν θυμόταν τίποτα απ' όσα συνέβησαν - Ο άλλος την χτύπησε στο κεφάλι μέχρι θανάτου με ξύλινο αντικείμενο - Αμφότεροι φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα - Δύο μητροκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, αντίστοιχα, συγκλονίζουν τη χώρα

Δύο μητροκτονίες μέσα σε λίγες ώρες συγκλονίζουν τη χώρα κι ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών γυναικών που πέφτουν θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και δολοφονικών επιθέσεων μέσα στα σπίτια τους. Πρόκειται για δύο ακόμη ειδεχθή εγκλήματα, δύο ακόμη γυναικοκτονίες με τις ηλικιωμένες να βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των ίδιων των ανθρώπων που έφεραν στον κόσμο.

Στη Θεσσαλονίκη, ο έτερος γιος της δολοφονημένης 79χρονης, βρήκε τη μητέρα του νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της, και μάλιστα η άτυχη γυναίκα φορούσε τα ρούχα της. Ο δράστης, είναι ο γιος της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν θυμόταν τίποτα απ' όσα είχαν συμβεί, ενώ η μητέρα του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Με εντολή του εισαγγελέα, ο 50χρονος εγκλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.