UPDATE #NOW

5ο Θερινό Βιβλιοστάσιο: Νέες εκδόσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων


6 Ιουλίου 2022

5ο Θερινό Βιβλιοστάσιο: Νέες εκδόσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
Το 5ο Θερινό Βιβλιοστάσιο, μια ιδιαίτερη συνάντηση μικρών εκδοτικών εγχειρημάτων, έρχεται, στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, με νέες εκδόσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, και άλλες εκδηλώσεις.

Η Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων μάς προσκαλεί, από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου, στο 5ο Θερινό Βιβλιοστάσιο, το οποίο και θα λάβει χώρα στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μικρών εκδοτικών εγχειρημάτων με νέες εκδόσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, συναντήσεις και μπαρ.

Λίγα λόγια από τη Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων:

«Το Θερινό Βιβλιοστάσιο, που φέτος διοργανώνεται για 5η χρονιά, προέκυψε από την ιδιαίτερη συνάντηση μικρών εκδοτικών εγχειρημάτων με πολύ διαφορετικές αφετηρίες αλλά συνδιαλεγόμενες διαδρομές.

Στόχος είναι το Θερινό Βιβλιοστάσιο να γίνει και πάλι ένας τόπος συνάντησης με αφορμή τα βιβλία. Τα βιβλία που απευθύνονται σε ανήσυχα πνεύματα και φλογερές ψυχές, τα βιβλία που μετουσιώνουν τη μοναχική ανάγνωση σε συλλογική πρακτική, που ασκούν κριτική στο υπάρχον, που φιλοδοξούν να δημιουργούν ρωγμές και ανοίγματα εκεί όπου υψώνονται τοίχοι». Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.