UPDATE #NOW

Τα παγάκια από λεμόνι είναι αυτό που χρειάζεστε και δεν το ξέρετε - Πώς να τα φτιάξετε


JTeam

12 Ιουλίου 2022

Τα παγάκια από λεμόνι είναι αυτό που χρειάζεστε και δεν το ξέρετε - Πώς να τα φτιάξετε
Pexels
Αν η μέρα σου ξεκινά με λίγο λεμόνι, τότε μάλλον έχεις υιοθετήσει μία από τις πιο υγιεινές συνήθειες που θα μπορούσες

Τα οφέλη του να πίνουμε νερό με λεμόνι είναι γνωστά. Πολλοί το προτείνουν ως το μαγικό ρόφημα γιατί βοηθά στην πέψη, καίει τα λίπη και κρατά τον οργανισμό ενυδατωμένο. Εξίσου ευεργετικά για τον οργανισμό είναι και τα παγάκια από λεμόνι, τα οποία προσφέρουν πολλά οφέλη και δίνουν παράλληλα μια ευχάριστη και διαφορετική αίσθηση όταν τα προσθέτουμε σε διάφορα ποτά.

Έχεις σκεφτεί λοιπόν να στύψεις ποτέ μερικά λεμόνια και να βάλεις τον χυμό τους σε θήκες από παγάκια; Το αποτέλεσμα είναι απίθανο και η εκτέλεση πανεύκολη! Δοκίμασε να τα βάλεις σε sangria, λεμονάδα ή τσάι.

Το μόνο συστατικό που χρειάζεσαι, είναι ένας φρεσκοστυμμένος χυμός από λεμόνια. Τώρα μπορεί να τον μοιράσεις σε παγοθήκες και να απολαμβάνεις το αποτέλεσμα κάθε φορά που θες.

Εναλλακτικά, μπορείς να κόψεις τα λεμόνια σε μικρές φέτες και να τις βάλεις στο blender με λίγο νερό. Μόλις δεις ένα smooth αποτέλεσμα, είναι έτοιμο για τις παγοθήκες και καλή απόλαυση!

Για καλύτερο αποτέλεσμα και στις δύο εκδοχές, σουρώστε τον χυμό ώστε να ρέει ευκολότερα στις παγοκύστες μιας χρήσης και βάλτε τα στην κατάψυξη. Καλή απόλαυση!