UPDATE #NOW

Φεστιβάλ Αριστοναύτες: 4 ημέρες γεμάτες Τέχνη και συνύπαρξη στο Ξυλόκαστρο


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Φεστιβάλ Αριστοναύτες: 4 ημέρες γεμάτες Τέχνη και συνύπαρξη στο Ξυλόκαστρο
Με αφορμή το νέο πολυθεματικό Φεστιβάλ Αριστοναύτες, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με σκοπό να ενταχθεί δυναμικά στον χάρτη των περιφερειακών φεστιβάλ της χώρας, βρεθήκαμε στην περιοχή και παρακολουθήσαμε τις δράσεις του.

Αειφορία, τέχνη και συνύπαρξη ήταν οι θεματικοί άξονες της φετινής, πρώτης διοργάνωσης του πολυθεματικού Φεστιβάλ Αριστοναύτες, που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Ηλίας Κατσούλης και το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αριστοναύτες απλώθηκαν σε συνολικά 4 ημέρες, ξεκινώντας από την Πέμπτη 7 Ιουλίου, και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Ιουλίου. Στη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από καινοτόμες δράσεις, σε όλη την επικράτεια του Δήμου – από το αισθητικό δάσος του Πευκιά έως το ορεινό Ρέμα των Μύλων στο χωριό Ζάχολη και από το Δερβένι έως και τη Συκιά – δίνοντας μια νέα, φρέσκια πνοή στην περιοχή. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.