UPDATE #NOW

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει ξανά την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, όμως την έσωσαν οι γιατροί όταν υπέστη ανακοπή - Η συμπληρωματική δίωξη του εισαγγελέα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα δόση κεταμίνης από την προφυλακισμένη μάνα της - Αύριο στην ανακρίτρια η φερόμενη ως δολοφόνος -τουλάχιστον- ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών της

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ακόμη κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης της άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που διενήργησε την κύρια ανάκριση για το θάνατο του παιδιού έχει μάλιστα ήδη καλέσει την Πισπιρίγκου για αύριο (20/7) σε συμπληρωματική απολογία. Η κατηγορούμενη ωστόσο μπορεί, όπως έχει το δικαίωμα, να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος της. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.