UPDATE #NOW

Truth Social: Το app του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπει στο Google Play μέχρι να αφαιρεθεί το περιεχόμενο που υποκινεί βία


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Truth Social: Το app του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπει στο Google Play μέχρι να αφαιρεθεί το περιεχόμενο που υποκινεί βία
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Ντόναλντ Τραμπ, Truth Social, δεν θα συμπεριληφθεί στις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play, μέχρι να αφαιρεθεί το περιεχόμενο που υποκινεί βία

Συγκεκριμένα την Τρίτη (30/8), η Google δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα συμπεριλάβει το Truth Social στο κατάστημα εφαρμογών της έως ότου η πλατφόρμα, που ιδρύθηκε από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, αφαιρέσει περιεχόμενο που υποκινεί τη βία.

Το Truth Social δημιούργησε μια έκδοση της εφαρμογής του για συσκευές Android, αλλά όταν η Google την εξέτασε, βρήκε περιεχόμενο που περιελάμβανε απειλές και ενημέρωσε την πλατφόρμα να το απομακρύνει και να υποβάλει την εφαρμογή για επανέλεγχο.

«Στις 19 Αυγούστου ενημερώσαμε το Truth Social για αρκετές παραβιάσεις των πολιτικών στην εφαρμογή που υπέβαλε και επαναλάβαμε ότι η ύπαρξη αποτελεσματικών συστημάτων για την εποπτεία περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες αποτελεί προϋπόθεση στους όρους των υπηρεσιών μας, για τη δυνατότητα προβολής οποιασδήποτε εφαρμογής στο Google Play», δήλωσε εκπρόσωπος της Google.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr