Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε τυλιγμένη με πάπλωμα- Αναζητείται ο σύντροφός της
JTeam
9 Σεπτεμβρίου 2022
Μία ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Οι γείτονες της 35χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στη Λάρισα κάλεσαν τους αστυνομικούς λόγω της δυσοσμίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν την 35χρονη τυλιγμένη με ένα πάπλωμα στο πάτωμα του υπόγειου διαμερίσματος όπου διέμενε επί της οδού Παπαναστασίου.
Στην αρχή θεωρήθηκε εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, πως ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, όμως, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Η άτυχη γυναίκα διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της που αναζητείται από τις Αρχές ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε απασχολήσει και νωρίτερα τις αστυνομικές Αρχές.
Όσα έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης το πρωί της Παρασκευής, γνωστοποίησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τον θάνατο της γυναίκας είναι η μία εβδομάδα.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της