UPDATE #NOW

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη- Φραστική επίθεση κατά Μπιμπίλα: «Είσαι φίδι κολοβό»


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

Ένταση στη δίκη Φιλιππίδη- Φραστική επίθεση κατά Μπιμπίλα: «Είσαι φίδι κολοβό»
«Φίδι κολοβό» χαρακτήρισαν τον Σπύρο Μπιμπίλα φίλοι και συγγενείς του Πέτρου Φιλιππίδη με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να τους ανταπαντά ότι θα έπρεπε να ντρέπονται καθώς υποστηρίζει ότι λέει την αλήθεια για όσα έχουν συμβεί - Εντονη αντίδραση από το γιο του ηθοποιού, τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, αλλά και από το «αντίπαλο στρατόπεδο» από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Διέκοψε η Εδρα

Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στην οποία καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας για δεύτερη μέρα. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει όσα είπε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με σχέση που είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κυρία Νίνου!
Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κυρία Νίνου!

Εκείνη τη στιγμή ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μη της δίνει το λόγο και να διακόπτει. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο φώναξε: «Και για εμάς λέτε πράγματα, αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!». Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.