UPDATE #NOW

Angelina Jolie: Διέρρευσε φωτογραφίες με τον Pitt σε παπαράτσι, όσο ήταν παντρεμένος με την Aniston


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

Angelina Jolie: Διέρρευσε φωτογραφίες με τον Pitt σε παπαράτσι, όσο ήταν παντρεμένος με την Aniston
@people
Οι αποκαλύψεις από τον διευθυντή του US weekly για τις "στημένες φωτογραφίες" της Angelina Jolie

To ζευγάρι Angelina Jolie - Brad Pitt έχει πολύ ψωμί και παρότι το διαζύγιό τους κρατάει εδώ και έξι χρόνια, οι δικαστικές διαμάχες φέρνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τη θυελλώδη σχέση τους. Ήταν 2005 όταν το ζευγάρι είχε πρωτογνωριστεί και μάλιστα βρισκόταν σε ταξίδι στην Κένυα, ενώ ο Pitt ήταν ακόμη παντρεμένος με την Aniston.

Σύμφωνα με τον co founder του Rolling Stone, Wenner, η Angelina Jolie ήταν εκείνη που κάλεσε παπαράτσι, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές με τον Pitt, και του είπε που ήταν προκειμένου να διαρρεύσουν οι φωτογραφίες τους.

Λίγες ημέρες αργότερα και αφού κυκλοφόρησαν οι εικόνες στο US weekly, επιβεβαιώθηκε και η σχέση τους με τον Pitt, πια χωρισμένο από την Aniston.

Πιο αναλυτικά ο Wenner, που ήταν τότε διευθυντής στο Us weekly, αποκάλυψε ότι ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο ποσό από την Angelina προκειμένου να δημοσιεύσει τις "στημένες" φωτογραφίες της με τον Pitt, όσο βρίσκοταν στις πρώτες τους κοινές και κρυφές διακοπές.

Σύμφωνα πάντα με τον Wenner, η Jolie έδωσε στον φωτογράφο όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το resort που έμεναν με τον Pitt στην ακτή της Κένυας και τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

Το τότε ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith», όσο ακόμη ο Brad ήταν παντρεμένος με την Jennifer. Τα σχόλια για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι ήταν δεν έλειψαν και οι φήμες που τους ήθελαν μαζί είχαν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Τον Ιανουάριο του 2005 η είδηση πως Jennifer και Brad χωρίζουν ανακοινώθηκε και στο στόχαστρο για τις αιτίες είχε ήδη μπει η Jolie, παρότι το πρώην ζευγάρι μιλούσε για «φορτωμένο πρόγραμμα» και «αγεφύρωτες διαφορές».

Ώσπου τον Μάιο του 2005 κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του νέου πλέον ζευγαριού από την Κένυα, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους, ενώ το διαζύγιο του Pitt δεν είχε οριστικοποιηθεί ακόμη.