UPDATE #NOW

Το σχήμα του μετώπου σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

Το σχήμα του μετώπου σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
Pexels
Κι' όμως ο τρόπος που διαμορφώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αντανακλούν και την προσωπικότητα σου.

Σύμφωνα με τους αγαπημένους μας ψυχαναλυτές, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την προσωπικότητα μας. Για παράδειγμα άνθρωποι που βρίσκονταν στην φυλακή για ανθρωποκτονία, παρατηρήθηκε ότι είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο τους σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν είχαν διαπράξει κάποιο έγκλημα. Η μύτη, το βλέμμα, το μέτωπο ακόμη και το σώμα διαμορφώνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος πολλές φορές αντικατοπτρίζει και χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας.

Έτσι λοιπόν, αυτήν την φορά μελέτησαν του τύπους και τις μορφές του μετώπου. Ναι σωστά, το μέτωπο σου, ανήκει σε συγκεκριμένα κατηγορία, η οποία μάλιστα έχει να κάνει με την προσωπικότητα σου. Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς προκύπτει:

Jenny.Gr

Tύπος νούμερο 1: Ευρύ μέτωπο (μεγάλη απόσταση από τα φρύδια προς τη γραμμή των μαλλιών)

Jenny.Gr

Εάν το μέτωπο σας είναι ευρύ, αποκαλύπτει πως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς είναι αρχικά η οργάνωση και συνηθίζετε να δίνετε συμβουλές. Ζεις τη ζωή με μια ισορροπημένη προσέγγιση. Έχετε εξαιρετικά καλές ικανότητες σκέψης ή ανάλυσης που σας βοηθούν να είστε επιτυχημένοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια, επίσης είστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Η μοναξιά δεν σας ενοχλεί. Μαθαίνεις γρήγορα, ενώ είσαι ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο. Στην ανάγνωση προσώπου, ένα μεγάλο μέτωπο θεωρείται επίσης ως ένδειξη αφθονίας. Απολαμβάνετε μια καλή κοινωνική ζωή. Μπορεί να μην δημιουργείτε φασαρία για μικρά πράγματα, αλλά μερικές φορές μπορεί να βγάλετε το θυμό σας έντονα.

Τύπος νούμερο 2: Στενό μέτωπο

Jenny.Gr

Αν έχετε στενό μέτωπο, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι απολαμβάνετε περισσότερο τη δική σας παρέα. Έχετε μια μοναδική και σπάνια προσωπικότητα. Ακούς την καρδιά σου περισσότερο από την λογική σου. Θα ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας αντί να σκεφτείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Σπάνια αφήνεις την αρνητικότητα να σε αγγίξει. Αποφεύγεις τις στενές σχέσεις, καθώς είσαι έντονα συναισθηματικός και πληγώνεσαι εύκολα. Η ευγενική σου φύση μερικές φορές σε βάζει σε καταστάσεις όπου οι άνθρωποι είτε σε πληγώνουν είτε εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σου. Δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι πολύ στο επίκεντρο της προσοχής και ζεις τη ζωή σύμφωνα με τους κανόνες και τις αξίες σου.

Τύπος νούμερο 3: Το μέτωπό σας έχει καμπύλη

Jenny.Gr

Eίστε ένα χαρούμενο, ευδιάθετο και φιλικό άτομο. Δημιουργείτε εύκολα φιλίες, γιατί αποπνέετε μια ζεστή και θετική αύρα. Είστε καλοί στο να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Επίσης ξέρεις να διαχειρίζεσαι πολύ ψύχραιμα τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ζωής, χωρίς να το βάλεις εύκολα κάτω. Διακρίνεσαι για την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ωστόσο, πιθανότατα να ακολουθήσεις την καρδιά σου και όχι την λογική για μια δύσκολη κατάσταση.

Τύπος νούμερο 4: Αν το μέτωπό σου σχηματίζει Μ

Jenny.Gr

Έχεις έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο μέσα σου και αγαπάς πολύ την αυτοέκφραση. Απολαμβάνεις την ελευθερία σου και δεν αντέχεις την καταπίεση. Έχεις πολύ φαντασία, ενώ είσαι και πάρα πολύ ευγενική προσωπικότητα. Τις περισσότερες φορές είστε πολύ ήρεμοι και γαλήνιοι, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Το καλό είναι ότι συγχωρείτε εύκολα και σπάνια θα κρατήσεις άσχημες σχέσεις με κάποιον. Προστατεύετε υπερβολικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι καλλιτεχνικές σας δεξιότητες και η δύναμη της φαντασίας σας βοηθούν να φτιάξετε οτιδήποτε από την αρχή. Δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια και συνήθως είσαι αυτός ή αυτή με τις καλύτερες ιδέες.