UPDATE #NOW

Οι Madrugada έρχονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Madrugada έρχονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου
Μαζί τους η 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Amanda Tenfjord

Το συγκρότημα καλωσόρισε στην πάντα φιλόξενη γι' αυτούς Αθήνα η Πρέσβης της Νορβηγίας, κα Lajla Brandt Jakhelln που μεταξύ άλλων είπε: "ως Νορβηγοί είμαστε και ροκ και συναισθηματικοί" ενώ τη συνέντευξη συντόνισε η Βάσια Τζανακάρη, συγγραφέας και μεταφράστρια.

Στην εισαγωγική της προσφώνηση, η κα Τζανακάρη περιέγραψε τις αναμνήσεις της από την τελευταία φορά που οι Madrugada βρέθηκαν στην πόλη, πριν από 5 μήνες. Τους θυμάται ακόμα να εμφανίζονται ανάμεσα στο πλήθος, επιβλητικοί, με το δωρικό ροκ στυλ τους (μαυροντυμένοι και με καουμπόικες μπότες), να αποπνέουν κάτι διαφορετικό από εμάς τους υπόλοιπους, έναν ζωτικό αέρα ηρεμίας. Οι Madrugada απάντησαν με θέρμη και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των Ελλήνων εκπροσώπων του τύπου μιλώντας για όλα. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν 4 καινούργια τραγούδια.

Jenny.Gr

Μάλιστα το ένα τραγούδι τους είναι με την Ane Brun, αγαπημένη φίλη και ειδική προσκεκλημένη των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η Ane έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στο οποίο είπε: «Γεια σε όλους! Είμαι η Αν Μπρουν. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να τραγουδήσω μαζί με τους υπέροχους φίλους μου, Madrugada. Η βραδιά που θα ζήσουμε θα μας μείνει αξέχαστη! Τα λέμε εκεί». Η Ane είναι μια από τους Νορβηγούς καλλιτέχνες που θαυμάζουν περισσότερο ενώ όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας τους, τους έχει συντροφεύσει επί σκηνής πολλές φορές.

Παρούσα στη συνέντευξη ήταν και η «δική μας» 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ (AmandaTenfjord), opening act στη συναυλία του Σαββάτου. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι' αυτήν τη ζωντανή μουσική συνάντηση με τους Madrugada. Έχει άλλωστε ήδη ομολογήσει την αγάπη της στους Madrugada, μια αγάπη που κρατάει από τα παιδικά της χρόνια ενώ ταυτόχρονα, αναγνωρίζει στη μουσική τους τις πηγές της προσωπικής της έμπνευσης. Η Αμάντα μοιράστηκε μαζί μας και τα δικά της σχέδια: πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, Plans από το καινούργιο της άλμπουμ και μερικά τραγούδια από αυτό θα ακούσουμε και στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Jenny.Gr

Κοντά τους βρέθηκε και η Δήμητρα Καραμπεροπούλου από τη 10μελή χορωδία Irida Vocal Ensemble που θα πλαισιώσει τους Madrugada το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου σε δύο τραγούδια, το πολυαγαπημένο Honey Bee και το επιβλητικό Stabat Mater δημιουργώντας μυσταγωγική ατμόσφαιρα.

Οι Madrugada έφτασαν στην Αθήνα και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια συναυλία που για τους ίδιους αποτελεί «όνειρο ζωής» και για τους χιλιάδες ένθερμους - Έλληνες fans «εμπειρία ζωής». Στη συναυλία θα παρουσιάσουν υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο, το Chimes at Midnight, αλλά και όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από τα παλιότερα άλμπουμ.

Jenny.Gr

Μέρος του show θα μαγνητοσκοπηθεί με 7κάμερο συνεργείο και το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ενός rockumentary που στην ουσία θα εξερευνήσει αυτό το ελληνορβηγικό θαύμα. Τη σκηνοθεσία κάνει ο Eivind Holmboe του "Vesteralen Project" και σε αυτό θα συμμετέχουν επίσης Έλληνες fans, οι οποίοι έχουν επιλεγεί μέσα από μια on line διαδικασία και θα τραβήξουν οι ίδιοι την "madrugada" εμπειρία τους.Όλες αυτές τις δεκαετίες, ένα φωτεινό μουσικό ουράνιο τόξο ενώνει την Ελλάδα με τη Νορβηγία, και σήμερα το τόξο έδειξε την πόλη της Αθήνας, την καρδιά της το Σύνταγμα.

Την ημέρα της συναυλίας (24/9), στον προαύλιο χώρο του Καλλιμάρμαρου θα λειτουργούν ΤΑΜΕΙΑ/ BOX OFFICE από τις 17:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 18:30

Amanda Tenfjord on stage: 20:30

Madrugada on stage: 21:15

Jenny.Gr

Η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων (on line) θα συνεχίζεται έως τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου 24/9

Η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο γίνεται από την Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου θα υπάρχει ΣΗΜΑΝΣΗ για το σημείο ελέγχου της κάθε κατηγορίας εισιτηρίου καθώς και εισόδου στο χώρο της συναυλίας.

Θα υπάρχει ξεχωριστή ΕΙΣΟΔΟΣ για κάθε κατηγορία εισιτηρίου ( VIP A, VIP B, Κερκίδες, Golden Standing, Arena).

Στους κατόχους εισιτηρίων VIP A, VIP B, GOLDEN ARENA & ARENA θα επιδοθούν ειδικά βραχιολάκια / wristbands από το προσωπικό διαχείρισης κοινού κατά την είσοδό τους στο χώρο.

Το κοινό θα καθοδηγείται από το προσωπικό ασφαλείας και διαχείρισης κοινού σε όλα τα σημεία του Σταδίου.

Η είσοδος στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας με εισιτήριο θεάματος θα είναι δυνατή από την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες και σε όλη τη διάρκεια του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Για την ομαλή, ασφαλή και ταχεία είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Για την είσοδό σας στους χώρους είναι απαραίτητη:

Η επίδειξη των εισιτηρίων σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ
To Παναθηναϊκό Στάδιο είναι προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες και θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για ΑΜΕΑ. Για την είσοδό σας στους χώρους, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των απαραίτητων νόμιμα θεωρημένων δικαιολογητικών.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι αρχαιολογικός χώρος και πρέπει να το σεβόμαστε και να τηρούμε τους παρακάτω κανόνες.

Έτσι στον χώρο του Σταδίου ΔΕΝ επιτρέπονται:
• Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών (πλην νερού):
• Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών
• Το φιλοδώρημα
• Τα υποδήματα που προκαλούν φθορές στους ιστορικούς χώρους διεξαγωγής παραστάσεων (απαγορεύονται τα αιχμηρά τακούνια