UPDATE #NOW

Το κόλπο του WhatsApp για να δημιουργήσετε χώρο στη μνήμη χωρίς να διαγράψετε τα πάντα


JTeam

2 Οκτωβρίου 2022

Το κόλπο του WhatsApp για να δημιουργήσετε χώρο στη μνήμη χωρίς να διαγράψετε τα πάντα
Το κόλπο του WhatsApp για να απελευθερώσετε χώρο στη μνήμη

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μνήμη του τηλεφώνου σας η οποία είναι πάντα γεμάτη, αλλά ταυτόχρονα λυπάστε να διαγράψετε μαζικά όλο το περιεχόμενο που έχετε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τις συνομιλίες σας, τότε αυτό το κόλπο είναι για εσάς.

Έχουμε συνηθίσει να διαγράφουμε καταναγκαστικά τα πάντα ή να καταργούμε εφαρμογές, αλλά υπάρχει μια μέση λύση. Στο WhatsApp μπορεί να γίνει.

Αν μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο "Space and data" και μετά στο "Manage space" θα βρεθείτε σε μια σελίδα που σας δείχνει πώς κατανομείται η χρήση της μνήμης της εφαρμογής. Όλα τα πιο βαριά περιεχόμενα που έχετε στη μνήμη κατά σειρά μεγέθους και μετά οι μεμονωμένες συνομιλίες που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, επίσης με τη σειρά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εμβαθύνετε στις φωτογραφίες, τα βίντεο, αλλά και τα άχρηστα gif, τα έγγραφα, επιλέγοντας μεμονωμένα από τι να απαλλαγείτε και ίσως τι να αποθηκεύσετε. Στο τέλος, εκτός από το να βρείτε παλιά και ενοχλητικά πράγματα, θα έχετε πιο καθαρή μνήμη και τηλέφωνο.

TAGS