UPDATE #NOW

Μια βόλτα με το Samsung Galaxy Z Flip4, το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2019

Μια βόλτα με το Samsung Galaxy Z Flip4, το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης
Δοκιμάσαμε τα νέα Samsung Galaxy Z Flip 4 και τα Samsung Galaxy Buds2 Pro και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Ως fashion editor το στιλ και η αισθητική παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητά μου. Μετά από αρκετά χρόνια στη δουλειά τα μάτια μου έχουν μάθει πλέον να εντοπίζουν αυτά τα στοιχεία παντού: Aπό ένα κομψό outfit μιας γυναίκας που θα με προσπεράσει στο μετρό, στις εικόνες που απαρτίζουν το Instagram feed μου και από το περιεχόμενο της ντουλάπας, μου στη διακόσμηση του προσωπικού μου χώρου, η αισθητική είναι το νούμερο ένα.

Jenny.Gr

Η μόδα και το στιλ είναι γνωστό ότι αποτελούν ένα μέσο έκφρασης, έναν τρόπο να μιλήσουμε για εμάς, να συστηθούμε μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Και μιας και το ανέφερα τα αξεσουάρ παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο σε κάθε επιτυχημένη εμφάνιση. Αξεσουάρ όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί και το κινητό μας.

Jenny.Gr

Πλέον περνάμε τις περισσότερες ώρες πάνω από την οθόνη του, είτε για να δουλέψουμε, είτε για να διασκεδάσουμε, είτε για να συνδεθούμε με άλλους και να επικοινωνήσουμε. Αποτέλεσμα, το smartphone να αποτελεί κάτι σαν προέκταση του χεριού μας, ένα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε ούτε λεπτό! Αν δεν είναι αυτός λόγος για να επιλέξουμε το πιο ντιζαινάτο της αγοράς, τότε ποιος είναι;

Jenny.Gr

Έτσι κι εγώ, συχνά χρειάζεται να σταματήσω ό,τι κάνω για να τσεκάρω το inbox μου και να απαντήσω σε ένα ακόμα email που μόλις ήρθε. Ακόμα και όταν είναι Σαββατοκύριακο και βρισκόμαι σε παρέα με φίλους, κρατάω το κινητό διαρκώς ανα χείρας, για να βγάλω φωτογραφία ό,τι με εμπνέει και να μοιραστώ τις καλύτερες στιγμές στα social media.

Jenny.Gr

Design και τεχνολογία

Το κινητό μου, το αγαπημένο μου αξεσουάρ, θέλω να συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Έτσι, όταν όταν έμαθα για την κυκλοφορία του νέου Samsung Galaxy Z Flip 4 ανυπομονούσα να το πάρω στα χέρια μου και να το δοκιμάσω.

Θα σας πω την αλήθεια (σε περίπτωση που δεν το είχατε ήδη καταλάβει). Aπό την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα το αναδιπλούμενο σχέδιο και το εκπληκτικό χρώμα του σε απόχρωση της λεβάντας (ταιριάζει με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που, καθόλου αμελητέο προσόν). Ήθελα να το κρατήσω σαν άλλο καθρεφτάκι που θα βγάζω διακριτικά μέσα από την τσάντα μου. Νομίζω κάθε γυναίκα που θα το δοκιμάσει θα το αγγίξει με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας την κίνηση το ανοίξει προσεχτικά και να κοιταχτεί στην εντυπωσιακή οθόνη του.

Jenny.Gr

Όμως το Samsung galaxy Ζ Flip 4 είναι πολλά περισσότερα

Αφού λοιπόν ήρθε στα χέρια μου και το περιεργάστηκα ξανά και ξανά, λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει ανάμεσα στα στα χέρια μου. Στη συνέχεια θέλησα να ανακαλύψω ακόμα περισσότερες από τις λειτουργίες του. Γι΄ αυτό, το πήρα μαζί μου σε βόλτα στην πόλη για να δοκιμάσω την κάμερά του και φυσικά να φωτογραφίσω το outfit of the day μου.

To street style πάντα με ενέπνεε για τις φωτογραφίες μου. Οι εικόνες των πιο καλοντυμένων γυναικών με φόντο τις μεγάλες λεωφόρους των μητροπόλεων της μόδας με τα επιβλητικά, ιστορικά κτίρια με συνεπαίρνουν. Για μένα αυτό σημαίνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και πόζες από τις γνωστές «αυθόρμητες και φυσικές» που συνηθίζω.

Jenny.Gr

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρώ άλλο τον Ιnstagram husband, γιατί δεν είναι απαραίτητος εδώ -αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις, είναι το νέο Samsung Galaxy Z Flip 4. Η λήψη των πιο εντυπωσιακών φωτογραφιών και υψηλής ποιότητας selfies γίνεται τώρα απευθείας από την εξωτερική οθόνη, αξιοποιώντας την κύρια κάμερα της συσκευής με την αναβαθμισμένη λειτουργία Quick Shot. Αν πάλι έρθουν και οι φίλες μου, με τη λειτουργία FlexCam 2, μπορώ να καταγράψω εκπληκτικά βίντεο και να αποτυπώσω selfies με πολλά άτομα από διάφορετικές γωνίες λήψης, με μία μόλις κίνηση, απλά αναδιπλώνοντας μερικώς το Z Flip4.

Έχω βρει το ιδανικό σημείο και είμαι έτοιμη για shooting. Tο επιβλητικό κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών είναι το τέλειο μέρος για μια γρήγορη, αλλά super φωτογραφία με minimal διάθεση. Σας είπα ότι μπορώ να βλέπω όλες τις ειδοποιήσεις και κλήσεις, αλλά και να απαντάω (ή και όχι) από την εξωτερική οθόνη του; Ω ναι, είναι αλήθεια και αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο!

Jenny.Gr

Όσο για το αν η μπαταρία θα αντέξει με τόσες πολλές φωτογραφίες, βίντεο και streaming, δεν ανησυχώ καθόλου.Το Samsung Galaxy Z Flip4 μπορεί να πραγματοποιεί λήψεις, προβολές περιεχομένου και να παραμένει συνδεδεμένο για περισσότερο χρόνο μεταξύ των φορτίσεων, καθώς ενσωματώνει τη διευρυμένη μπαταρία 7 3.700 mAh. Με τη δυνατότητα Super Fast Charging, η μπαταρία της συσκευής φορτίζει έως και στο 50% σε περίπου 30 λεπτά.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 είναι το αγαπημένο μου μέσο έκφρασης (σχεδόν όσο και το στιλ μου). Γι' αυτό και το διαμόρφωσα όπως ακριβώς μου αρέσει, δημιουργώντας την δική μου προσωποποιημένη εξωτερική οθόνη, χάρη στα μοναδικά σχέδια ρολογιών και backgrounds σε διάφορα formats, όπως εικόνες, GIF, ακόμη και βίντεο, που διαθέτει.

Jenny.Gr

Ολοκληρωμένη εμπειρία Samsung

Κάτι ακόμα που αγαπώ πολύ στις διαδρομές μου στην πόλη, είναι να χαλαρώνω ακούγοντας μουσική. Απολαμβάνω έναν καφέ στο χέρι και χαζεύω την πολύβουη Αθήνα, τους περαστικούς, τον ήλιο που χάνεται πίσω από παλιά και σύγχρονα κτίρια, για να δώσει την θέση του στη νύχτα και να δει την πόλη να μεταμορφώνεται σε μια λαμπερή μητρόπολη με το πιο εθιστικό beat. Και η Samsung φρόντισε να ολοκληρώσει την εμπειρία μου, με τα νέα Samsung Galaxy Buds2 Pro που προσφέρουν ήχο υψηλής ακρίβειας, βελτιωμένες έξυπνες λειτουργίες audio και ακόμη πιο άνετη εφαρμογή.

Jenny.Gr

Με ήχο Hi-Fi 24 bit, τα Buds2 Pro αναπαράγουν λεπτομέρειες που μοιάζουν σχεδόν να ζωντανεύουν τη μουσική και ενισχύουν την διασκέδαση. Πρόκειται για μια καθηλωτική ασύρματη εμπειρία ήχου με premium design, με καμπύλες και νέο βελτιωμένο σχήμα που δεν πρόκειται να επιτρέψει να φύγουν από τα αυτιά μου ακόμα κι αν αποφασίσω να χορέψω φορώντας τα. Και όπως φαντάζεστε είναι πανέμορφα σαν κοσμήματα!

Jenny.Gr

Η Aθήνα είναι μια πόλη που αναδεικνύει τα καθημερινά looks και το στιλ μου. Το ίδιο και το νέο Samsung Galaxy Z Flip 4, το δικό μου εργαλείο έκφρασης!