UPDATE #NOW

Nadal, Djokovic, Medvedev: H θεωρία συνομωσίας για τη γέννηση των παιδιών τους


JTeam

18 Οκτωβρίου 2022

Nadal, Djokovic, Medvedev: H θεωρία συνομωσίας για τη γέννηση των παιδιών τους
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι αθλητές του τένις;

Οι fans του τένις χαρακτηρίζουν το Australian Open ως «ευτυχισμένο team», αφού οι πρωταγωνιστές Rafael Nadal, Daniil Medvedev και Gael Monfils έγιναν όλοι πατεράδες για πρώτη φορά τον Οκτώβριο. Ο Medvedev μάλιστα έγινε ο τελευταίος σταρ της ελίτ του τένις που ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί το Σάββατο, την ίδια μέρα που η σύντροφος του Γάλλου Monfils γέννησε ένα κοριτσάκι.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, η σύζυγος του 22 φορές πρωταθλητή Nadal, Mery Perello, γέννησε ένα αγοράκι σε ιδιωτική κλινική. Ο Νadal επέστρεψε στις προπονήσεις αφού πέρασε λίγο χρόνο με τον νεογέννητο γιο του και επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα και το παιδί του είναι «πολύ καλά» στα social media.

«Γεια σε όλους», έγραψε ο Νadal στο Twitter. "Μετά από λίγες μέρες και πολλά μηνύματα αγάπης ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω όλους! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και όλοι είναι πολύ καλά! Μια μεγάλη αγκαλιά." Οι fans στέλνουν συγχαρητήρια στους νέους πατεράδες και οι γεννήσεις των παιδιών έχουν δημιουργήσει και μια "θεωρία συνωμοσίας".

Οι γεννήσεις του Οκτωβρίου σχετίζονται με τη σύλληψη των παιδιών κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Open, το οποίο ξεκινά στα μέσα του Ιανουαρίου. Ο Djokovic καλωσόρισε για παράδειγμα τον πρώτο του γιο τον Οκτώβριο του 2014, αφού έχασε στα προημιτελικά κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Μελβούρνη.

Οι θαυμαστές λοιπόν πιστεύουν ότι το «happy slam» περιγράφει σωστά την κατάσταση των αθλητών αφού η σύλληψη των παιδιών έγινε την ίδια χρονική περίοδο που αγωνίζονταν για μια θέση στο βάθρο του Αυστραλιανού Open.