AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

«Ανοίξαμε» το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του σκοτεινού παραμυθά Guillermo del Toro


JTeam

31 Οκτωβρίου 2022

«Ανοίξαμε» το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του σκοτεινού παραμυθά Guillermo del Toro
Στις 25 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα στο Netflix το «Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα» του Guillermo del Toro – ή αλλιώς Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities – και εμείς ανυπομονούσαμε να το “ανοίξουμε”

Στις 25 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα στο Netflix το «Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Guillermo del Toro» – ή αλλιώς Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities – και εμείς ανυπομονούσαμε να το “ανοίξουμε”.

Όπως είναι γνωστό, ήδη πριν την κυκλοφορία της, η νέα σειρά, επιμέλειας del Toro, πρόκειται για μία ανθολογία από «εφιάλτες». Μικρές, προσεγμένες δόσεις τρόμου, αγωνίας και ανατριχίλας περιμένουν τους θεατές σε κάθε ένα από τα 8 αυτοτελή επεισόδιά της, διάρκειας – περίπου – μίας ώρας. Κάθε επεισόδιο, μάλιστα, είναι διαφορετικού σκηνοθέτη, υπό το βλέμμα, βέβαια, του προαναφερθέντος del Toro.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr