AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Flee: Πώς δημιουργήθηκε το oσκαρικό animation;


3 Νοεμβρίου 2022

Flee: Πώς δημιουργήθηκε το oσκαρικό animation;
Με αφορμή την κυκλοφορία του υποψήφιου για Όσκαρ animation «Flee» στις αίθουσες, οι συντελεστές Mikkel Sommer και Δανάη Κατωπόδη μάς μιλούν για αυτήν την ιδιαίτερη ταινία.

Mια άκρως συγκινητική και πανανθρώπινη ιστορία ξεκινάει το «ταξίδι» της στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την πολυβραβευμένη ταινία του Jonas Poher Rasmussen, με τίτλο «Flee» («Φυγή»), η οποία και αφηγείται την αληθινή ιστορία του Amin Nawabi (το όνομα δεν είναι «πραγματικό» καθώς έπρεπε να προστατευτεί η ταυτότητα του).

Ο Amin- όπως εκατομμύρια άλλοι πρόσφυγες πριν και μετά από αυτόν- αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του σε μικρή ηλικία και να ακολουθήσει τον δρόμο προς την ελευθερία και την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Σήμερα εκείνος είναι 36 ετών, κάτοικος Δανίας πλέον, με ακαδημαϊκή καριέρα και έναν σύντροφο με τον οποίο και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.

TAGS