UPDATE #NOW

TheARtro: Παγκόσμια πρώτη στην Ελλάδα για το θέατρο επαυξημένης πραγματικότητας με την παράσταση «Η Μικρή Ασία»


22 Νοεμβρίου 2022

TheARtro: Παγκόσμια πρώτη στην Ελλάδα για το θέατρο επαυξημένης πραγματικότητας με την παράσταση «Η Μικρή Ασία»
Η πρωτοποριακή τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας TheARtro παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη, στην Ελλάδα, με την παράσταση της «Μικρής Ασίας» του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, στο Αμφιθέατρο

H Highway Productions, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης – Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, η Comitech Α.Ε., το ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και η σκηνοθέτις και Επιστημονική Υπεύθυνη Έργου Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη έχουν την τιμή να παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη το «TheARto» ή αλλιώς το μέλλον της θεατρικής εμπειρίας με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας.

Η αρχή για το καινοτόμο ερευνητικό έργο «TheARtro» γίνεται με το έργο «Η Μικρή Ασία» του Ανδρέα Φλουράκη στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο. Αν έχετε φανταστεί την ώρα που βλέπετε ζωντανά μια παράσταση στο θέατρο να βάζετε υπότιτλους σε όποια γλώσσα επιθυμείτε πάνω από κάθε ηθοποιό που μιλάει, να αλλάζετε τον φωτισμό σε μια σκηνή την ώρα που αυτή εκτυλίσσεται, να διαβάζετε πληροφορίες για το έργο χωρίς να χάνετε τη δράση του και να εμπλουτίζετε όσα βλέπετε με έξτρα ειδικά εφέ…τότε το μέλλον είναι ήδη εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.