UPDATE #NOW

Vertuo Pop: Η επανάσταση στον καφέ αποκτά χρώμα με τη νέα μηχανή της Nespresso


JTeam

25 Νοεμβρίου 2022

Vertuo Pop: Η επανάσταση στον καφέ αποκτά χρώμα με τη νέα μηχανή της Nespresso
H Nespresso παρουσίασε τη Vertuo Pop σε ένα πολύχρωμο party στην καρδιά της πόλης!

Σε έναν ξεχωριστό χώρο εμπνευσμένο από την pop κουλτούρα, τον μινιμαλισμό και τα έντονα χρώματα, η Nespresso γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας μηχανής Vertuo Pop. Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρεσβευτής της Nespresso, Σωτήρης Κοντιζάς σε ένα φαντασμαγορικό party, όπου πρωταγωνιστούσαν μοναδικές συνταγές καφέ και χρώματα εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις της νέα μηχανής.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον πολύχρωμα διακοσμημένο χώρο και να ανακαλύψουν μαζί με τον Coffee Ambassador της Nespresso, Γιώργο Παπαχρυσανθάκη, όλα τα χαρακτηριστικά της Vertuo Pop, καθώς απολάμβαναν αγαπημένες συνταγές καφέ με τη συνοδεία μικρών πολύχρωμων panettone από τον pastry chef, Αντώνη Σελέκο.

Jenny.Gr
Φωτεινή Τσώρη, PR Manager Nespresso Hellas, Στέφανος Λοΐζος, Marketing Head, Nespresso Hellas, Αντώνης Σελέκος, Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Nespresso Hellas, Βάσια Κωσταρά και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη

Ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas δήλωσε: «Με την εισαγωγή του Vertuo συστήματος στην Ελλάδα το 2021, επεκτείναμε τις επιλογές των καταναλωτών για καφέ υψηλής ποιότητας σε μεγαλύτερη κούπα καφέ στο σπίτι. Τώρα, με τη νέα Vertuo pop, η Nespresso ανατρέπει ξανά τα δεδομένα φέρνοντας την επανάσταση στο χρώμα, προσφέροντας μια μηχανή με μοντέρνα αισθητική και design όπου συνδυάζεται η τεχνολογία, η εξαιρετική γεύση και φυσικά η βιώσιμη ποιότητα.»

Jenny.Gr

Vertuo Pop, μικρή αλλά μεγαλειώδης!

Η Vertuo Pop αποτελεί τη νεότερη μηχανή για το σύστημα Vertuo της Nespresso, το οποίο αλλάζει τον τρόπο παρασκευής του καφέ με την εισαγωγή της τεχνολογίας Centrifusion™ και επιτρέπει την παρασκευή έως και 4 διαφορετικών μεγεθών κούπας. Από espresso έως signature mug, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού. Με ύψος μόλις 25 εκατοστά είναι μικρότερη σε μέγεθος σε σχέση με τις προηγούμενες Vertuo και διατίθεται σε 6 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις (Pacific Blue, Aqua Mint, Spicy Red, Mango Yellow, Coconut Milk & Liquorice Black).

Με σεβασμό προς το περιβάλλον

Η Nespresso, ως πιστοποιημένη Β Corp, έχει στόχο να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας καφέ με υπεύθυνο τρόπο και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Η νέα μηχανή Nespresso Vertuo Pop κατασκευάζεται από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό και συσκευάζεται με 99% ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ καταναλώνει χαμηλές ποσότητες ενέργειας. Επιπλέον όλες οι κάψουλες Nespresso μπορούν να ανακυκλωθούν.

Jenny.Gr

Σχετικά με τη Nestlé Nespresso SA

Η Nestlé Nespresso SA είναι πρωτοπόρος και αποτελεί αναφορά για τον υψηλής ποιότητας καφέ. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 140.000 αγρότες σε 18 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality ™ για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας σε αγροκτήματα και τα γύρω τοπία. Ξεκίνησε το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance, το πρόγραμμα ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των συγκομιδών, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη προμήθεια καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

Το 2022, η Nespresso πέτυχε την πιστοποίηση B Corp™ - συμμετέχοντας σε ένα διεθνές κίνημα 4.900 επιχειρήσεων που πληρούν τα υψηλά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης και διαφάνειας της B Corp. Με έδρα τη Vevey της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 81 χώρες και απασχολεί πάνω από 13.000 υπαλλήλους. Το 2020, λειτούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής με 802 boutiques. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso.

Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 10 boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso και τις επίσημες σελίδες της Nespresso σε Facebook και Instagram.

TAGS