UPDATE #NOW

40 χρόνια Thriller: 20 πράγματα που δεν ξέραμε για το θρυλικό άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

40 χρόνια Thriller: 20 πράγματα που δεν ξέραμε για το θρυλικό άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον
Σαν σήμερα, 40 χρόνια πριν, κυκλοφόρησε το Thriller, ένας από τους πιο γνωστούς και εμπορικά επιτυχημένους δίσκους του Μάικλ Τζάκσον, που έγραψε τη δική του μουσική ιστορία. Ποια είναι όμως 20 πράγματα που ίσως και να μην ξέραμε γι’ αυτόν τον θρυλικό δίσκο;

Στις 30 Νοεμβρίου του 1982, ο δίσκος Thriller του Μάικλ Τζάκσον μόλις είχε κυκλοφορήσει και ετοιμαζόταν να γράψει τη δική του ιστορία στη μουσική βιομηχανία. Μέσα σε αυτόν, οι ακροατές βρήκαν τον εξελιγμένο pop ήχο του τραγουδιστή, ο οποίος και καθόρισε τελικά την μετέπειτα καριέρα του.

Με επιρροές από τα pop, rock, R&B και post-disco «μονοπάτια» της μουσικής, το Thriller, ο δίσκος-φαινόμενο του Τζάκσον κατάφερε να σκαρφαλώσει στα charts και να αφήσει το ανεξίτηλο μέχρι και σήμερα σημάδι του, ως το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Ακόμα και σήμερα, θρυλικά τραγούδια του δίσκου όπως το ομώνυμο Thriller, το Billie Jean και το Beat It, συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων και να χαίρουν εκτίμησης από όλες τις ηλικίες. Ας δούμε όμως 20 πράγματα που ίσως και να μην γνωρίζαμε για τον χαρακτηριστικό αυτό δίσκο του Μάικλ Τζάκσον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr