UPDATE #NOW

Kate Middleton: Ο βασιλιάς Κάρολος της έδωσε νέο βασιλικό τίτλο, ο οποίος ανήκε στον πρίγκιπα William


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2022

Kate Middleton: Ο βασιλιάς Κάρολος της έδωσε νέο βασιλικό τίτλο, ο οποίος ανήκε στον πρίγκιπα William
Splash News
H Bρετανία έχει πλέον νέα επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς και δεν είναι άλλη από την Kate Middleton

Ένας ακόμη βασιλικός τίτλος προστίθεται στη Kate Middleton, αφού εχθές ο βασιλιάς Κάρολος την έστεψε ως επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής φρουράς. Μάλιστα υπάρχει και μια πολύ διάσημη γιορτή της Ιρλανδίας, η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στην οποία η Middleton έδινε το παρόν, από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια το 2011, και πλέον θα έχει και επίσημο ρόλο.

Jenny.Gr
Splash News


Τον τίτλο αυτό κατείχε πριν από την Kate ο σύζυγός της, τον οποίο ο William είχε λάβει από την βασίλισσα Ελισάβετ, μόλις 2 μήνες πριν παντρευτεί. Ωστόσο ο William δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και ιδιαίτερα που πλέον δεν κατέχει τον συγκεκριμένο τίτλο, αφού έλαβε και εκείνος έναν νέο βασιλικό τίτλο. Ο πατέρας του, του έδωσε τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου συνταγματάρχη της φρουράς της Ουαλίας. Ένας τίτλος που ταιριάζει ιδανικά άλλωστε στον πρίγκιπα της συγκεκριμένης χώρας.

Jenny.Gr
Splash News


Βασιλικούς τίτλους πήραν και η Καμίλα, μαζί με άλλα μέλη του παλατιού, ενώ η Βρετανία ετοιμάζει εκδηλώσεις για τα γενέθλια του νέου βασιλιά, τον ερχόμενο Ιούνιο. Παρότι τα γενέθλια του Καρόλου, είναι κανονικά τον Νοέμβριο, η βασίλισσα τα γιόρταζε τον Ιούνιο, για έναν και μόνο λόγο: καλύτερος καιρός.
Στις βασιλικές παρελάσεις που ετοιμάζονται θα συμμετέχουν πάνω από 1,400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικοί.