UPDATE

Η sustainable εμφάνιση της Kate Middleton με το σμαραγδένιο τσόκερ της πριγκίπισσας Diana


Τόνια Τζάφερη

5 Δεκεμβρίου 2022

Η sustainable εμφάνιση της Kate Middleton με το σμαραγδένιο τσόκερ της πριγκίπισσας Diana
Karwai Tang / Getty Images / @earthshotprize
To βασιλικό ζευγάρι πραγματοποιεί τις τελευταίες εμφανίσεις από την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, με την Kate Middleton να εντυπωσιάζει χάρη στις στιλιστικές της επιλογές

Στις ΗΠΑ βρίσκονται Kate Middleton και William, πραγματοποιώντας δημόσιες εμφανίσεις, οι οποίες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Μετά την εμφάνιση τους σε αγώνα μπάσκετ, όπου είδαμε την Kate με ένα ονειρεμένο, κομψό tweed Chanel σακάκι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έρχεται και πάλι να κάνει μια statement εμφάνιση με sustainable χαρακτήρα.

Εμφανίστηκε με ένα νοικιασμένο φόρεμα, επιθυμώντας να αναδείξει την βιωσιμότητα στoν τομέα των ρούχων και του στιλ. Πρόκειται για ένα φόρεμα Solace London που νοίκιασε έναντι 85,50 ευρώ (90 δολαρίων) από την ηλεκτρονική πλατφόρμα HURR. Τα βλέμματα ωστόσο, εκτός από το πράσινο φόρεμα της, το οποίο αναδείκνυε τους ώμους της, έπεσαν στο σμαραδγένιο κολιέ της Diana. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana, η οποία το είχε φορέσει κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αυστραλία το 1985 με τον τότε σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο.

Μάλιστα το κολιέ αυτό, είχε περάσει στην Diana, από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσον αφορά την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το βασιλικό ζεύγος, ήταν ένα event αφιερωμένο στην βιωσιμότητα και πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, ενώ απαγορευόταν το πλαστικό μιας χρήσης. Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα και δόθηκε έμφαση στην πρόσληψη τοπικών συνεργείων και εξοπλισμού.

Όπως και οι ενδυματολογικές επιλογές της Middleton, όσοι βρέθηκαν στο πράσινο χαλί ενθαρρύνθηκαν να ντυθούν με vintage σύνολα ή να φορέσουν ρούχα που θα ανακυκλώσουν στο μέλλον. Ενώ τέλος, ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν και ο David Beckham.