CELEBRITIES

Η Kate Middleton με μια απόλυτα chic φθινοπωρινή εμφάνιση


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Η Kate Middleton με μια απόλυτα chic φθινοπωρινή εμφάνιση
GETTY IMAGES
Η πριγκίπισσα Kate είναι στην Αμερική και τους δείχνει πώς γίνεται το british chic

Η φθινοπωρινή εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate στην Βοστώνη ήταν τόσο chic όσο αξίζει σε μια βασιλική γκαρνταρόμπα.

Το μακρύ, σταυρωτό παλτό της σε σκούρο καφέ χρώμα (εξαιρετικά διαχρονικό) έδωσε τον τόνο για το υπόλοιπο outfit. Σεταρισμένο με μαλακές, σουέτ μπότες στην ίδια χρωματική παλέτα, με ασορτί κασκόλ και γάντια. Για την τσαχπινιά και ως μια νεανική νότα στο chic, αλλά κατά τα άλλα πολύ κλασικό της outfit, φόρεσε ένα μακρύ, μάλλινο πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο φαινόταν όσο πρέπει μέσα από το παλτό.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Κατά την επίσκεψή του William και της Kate στη Βοστώνη, το βασιλικό ζευγάρι συναντήθηκε με τη δήμαρχο Michelle Wu και εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων ώστε να μιλήσουν για τα θέματα που θέτει η κλιματική κρίση στην ακτογραμμή της πόλης.

Νωρίτερα ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επισκέφθηκαν το Greentown Labs, μια τεχνολογική start-up που στηρίζει επιχειρηματίες οι οποίοι παρέχουν sustainable λύσεις σε σχέση με την κλιματική κρίση. Έπειτα η πριγκίπισσα Kate φόρεσε ένα κοστούμι στο χρώμα του κρασιού, το οποίο το συνδύασε με μια μπλούζα σε baby pink απόχρωση και έναν παιχνιδιάρικο pussy bow. Για αξεσουάρ διάλεξε βυσσινί γόβες από τον Gianvito Rossi και μια καπιτονέ Chanel τσάντα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Πώς σας φάνηκε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.