CELEBRITIES

Kate Middleton: Το απλό trick που χρησιμοποιεί όταν τσακώνονται τα παιδιά της


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

Kate Middleton: Το απλό trick που χρησιμοποιεί όταν τσακώνονται τα παιδιά της
pexels
Αν είσαι γονιός, θα θες να το δοκιμάσεις

Αν έχεις παιδιά, ξέρεις καλά ότι λατρεύουν τις ίντριγκες και τους τσακωμούς μεταξύ τους. Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να επαναφέρεις την τάξη ανάμεσά τους αλλά δεν πιάνει καμία τεχνική, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις μια απλή μέθοδο που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, η Kate Middleton, κάθε φορά που ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis γίνονται μαλλιά κουβάρια.

Το trick λειτουργεί 100% και η επιτυχία του περικλείεται σε τέσσερις μόνο λέξεις. Κάποτε είχε αποκαλύψει με τον William ότι, όπως οι περισσότεροι γονείς, έτσι κι εκείνοι προσπαθούσαν να μειώσουν τον χρόνο έκθεσής των παιδιών στις οθόνες. Μία όχι και τόσο χρήσιμη τεχνική αν σκεφτεί κανείς ότι η νέα γενιά είναι συνώνυμη της τεχνολογίας. Το κόλπο, που είναι πέρα για πέρα αποτελεσματικό, αποκαλύφθηκε πρόσφατα σύμφωνα με τη the Sun.

Κάθε φορά λοιπόν, που τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας, αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου, η Kate τους λέει με ήρεμο ύφος: «Ας κάνουμε ένα διάλειμμα». H ιδρύτρια του Essential Parent, Dr. Rebecca Chicot περιγράφει την τεχνική ως «έγκυρη» και γενικά προτείνεται από τους ειδικούς, σε κάθε γονιό που θέλει να θέσει όρια.

«Η Kate είναι μια ευαίσθητη και ζεστή μητέρα», όπως λέει η Chicot, και η μέθοδος που έχει βρει, σύμφωνα με την ειδικό, επαναφέρει την ηρεμία ομαλά χωρίς να δημιουργεί στα παιδιά ένταση και παραπάνω θυμό. Μήπως ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις κι εσύ;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.