CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας George έγινε 9 και το Παλάτι το γιορτάζει με ένα νέο πορτραίτο


JTeam

25 Ιουλίου 2022

Ο πρίγκιπας George έγινε 9 και το Παλάτι το γιορτάζει με ένα νέο πορτραίτο
Ο πρίγκιπας George έγινε 9 ετών και το Παλάτι το γιορτάζει με ένα νέο πορτραίτο

Ο πρίγκιπας George έγινε 9 ετών στις 22 Ιουλίου και όπως πάντα η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν ένα νέο πορτραίτο του γιου τους.

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε από την λάτρη της φωτογραφίας Kate ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο George - ο οποίος μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του- χαμογέλασε για τον φωτογραφικό φακό της μητέρας του, ενώ φοράει γαλάζιο polo μπλουζάκι.

Εκτός από φωτογραφίες, θα υπάρχει τούρτα που όπως η Δούκισσα είχε πει προηγουμένως στη Mary Berry, είναι η λάτρης του ψησίματος στο σπίτι. «Έχει γίνει λίγο παράδοση να ξενυχτάω μέχρι τα μεσάνυχτα με αστείες ποσότητες μείγματος κέικ και γλάσου», είπε η Kate. «Κάνω πάρα πολλά, αλλά μου αρέσει», πρόσθεσε.

Πρόσφτα το Kensington Palace μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία του χαμογελαστού πρίγκιπα στην οποία φορά ένα ριγέ μπλε και πορτοκαλί polo, καθισμένο στην κουκούλα ενός Land Rover Defender. Και εκείνη η λήψη τραβήχτηκε από την Kate Middleton στο Anmer Hall, το οικογενειακό καταφύγιο του Cambridge στο Sandringham Estate στο Norfolk.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.