UPDATE #NOW

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο κινητό σου πριν τη νέα χρονιά


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2022

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο κινητό σου πριν τη νέα χρονιά
pexels
Έχεις μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή σου

Το 2023 είναι καθ' οδόν και πιθανολογούμε πως ονειρεύεσαι να αλλάξεις πολλά μες στη νέα χρονιά. Να κάνεις μια ολοκαίνουρια αρχή σε διάφορους τομείς και να αφήσεις πίσω κάθε δύσκολη στιγμή. Αυτό που μπορείς να κάνεις πριν σε βρει ο νέος χρόνος, είναι να κάνεις μερικές μικρές αλλαγές στο κινητό σου που υπόσχονται να κάνουν το καλύτερο ποδαρικό στις επόμενες 365 μέρες που θα έρθουν.

Για να υποδεχτείς το νέο έτος με άλλη ψυχολογία, φρόντισε να κάνεις τα παρακάτω μες στις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι την αντίστροφη μέτρηση:

Διάγραψε όλα τα apps που δεν χρησιμοποιείς

Όλοι κατεβάζουμε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ. Αν σου έρχονται στο μυαλό κάποιες, φρόντισε να απελευθερώσεις πολύτιμο χώρο από το κινητό σου για να δώσεις χώρο σε όσες θα αξιοποιείς στα αλήθεια από τη νέα χρονιά. Όταν πατήσεις τον κάδο, θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Σβήσε παλιές φωτογραφίες που δεν χρειάζεσαι πια

Καλές και οι αναμνήσεις αλλά όταν μαζεύονται φωτογραφίες στο κινητό με πρόσωπα που δεν είναι πια στη ζωή σου, καλό είναι να τις διαγράφεις. Επόμενη σου κίνηση λοιπόν είναι να διαγράψεις παλιό και αχρείαστο φωτογραφικό υλικό για να απελευθερώσεις αρκετό χώρο από τη μνήμη του κινητού σου.

Jenny.Gr
pexels

Καθάρισε το ημερολόγιο και τις σημειώσεις σου

Αν γεμίζεις το κινητό σου με reminders όπου βρεις κενό χώρο, σβήστα όλα πριν τη νέα χρονιά αφού σίγουρα έχει περάσει η διορία τους. Θα είσαι σε ετοιμότητα για τους επόμενους στόχους σου και όλες τις υπενθυμίσεις που θα θες να κάνεις στον εαυτό σου μες στο 2023.

Τσέκαρε τη μπαταρία

Πριν σκεφτείς να αντικαταστήσεις τη μπαταρία του κινητού σου ή να αγοράσεις νέο iPhone, σιγουρέψου ότι δεν κάνεις κάτι λάθος. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, εκεί που γράφει «μπαταρία» για να δεις ποια apps εξαντλούν τη μπαταρία σου. Μπορεί να μη τα χρησιμοποιείς καν οπότε δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην «κουρασμένη» μπαταρία σου, σβήνοντας ό,τι αχρείαστο app βρεις εκεί.