UPDATE #NOW

Ο Damiano των Maneskin ξύρισε τα μαλλιά του και μας δείχνει το αποτέλεσμα


JTeam

7 Ιανουαρίου 2023

Ο Damiano των Maneskin ξύρισε τα μαλλιά του και μας δείχνει το αποτέλεσμα
@maneskin
Το νέο look του Damiano των Maneskin, έχει ήδη ενθουσιάσει τις θαυμάστριες του, ενώ μια τόσο ανατρεπτική αλλαγή από τον τραγουδιστή δεν μας αφήνει καθόλου έκπληκτους

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Damiano, ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ στις 20/01, αποφάσισε να κάνει μια ανατρεπτική αλλαγή και να ξυρίσει το κεφάλι του, αφήνοντας πίσω τα iconic μαλλιά του.

Με μια φωτογραφία λοιπόν, στον λογαριασμό τους στο Instagram ,συνοδευόμενη από το σχόλιο «φήμες λένε ότι ο Damiano ξύρισε τελείως το κεφάλι του», το ιταλικό συγκρότημα των Maneskin παρουσίασε την νέα εμφάνιση του frontman.

Το συγκρότημα, που είχε κερδίσει στον προηγούμενο διαγωνισμό της Eurovision, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με τον frontman ξυρισμένο και τη Victoria, τον Thomas και τον Ethan με το ξυράφι στο χέρι.

Επίσης ανέβασαν και στο Tiktok βίντεο με το κούρεμα του Damiano.

Η αλλαγή εμφάνισης δεν είναι τόσο τυχαία, αλλά συνδέεται με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος, που αναμένεται για τις 20 Ιανουαρίου.

@therealmaneskin Damiano in his bald era 😭😭 GOSSIP feat. Tom Morello out on Jan 13th. #GOSSIP ♬ GOSSIP (feat. Tom Morello) - Måneskin

TAGS