UPDATE #NOW

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες το iPhone λάθος: Τα tips που πρέπει να ξέρεις


JTeam

15 Ιανουαρίου 2023

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες το iPhone λάθος: Τα tips που πρέπει να ξέρεις
Pexels
Μήπως ήρθε η στιγμή να εφαρμόσεις τις παρακάτω συμβουλές;

Είναι κανόνας ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού μειώνεται με τον καιρό. Η Apple δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείς να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής του iPhone σου.

1. Κάντε update του λογισμικού και βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του iOS, καθώς τα updates της Apple συχνά περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

2. Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες. Οι ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του iPhone είναι μεταξύ 16 και 22 βαθμών Κελσίου. Σύμφωνα με την Apple, είναι σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση της συσκευής σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 35 βαθμών, καθώς κάτι τέτοιο προκαλεί ζημιά στην μπαταρία. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί λιγότερη ώρα με μία φόρτιση.

Jenny.Gr

3. Κάποιες θήκες θα πρέπει να αφαιρούνται πριν από τη φόρτιση, γιατί προκαλούν υπερβολική θερμότητα, που με τη σειρά της επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

4. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα iPhone για πολύ καιρό, μην το κάνετε με τη μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Φυλάξτε το κλειστό, με την μπαταρία περίπου στο 50%, σε ένα περιβάλλον κάτω των 32 βαθμών Κελσίου και χωρίς υγρασία. Αν πάλι θέλετε να το αποθηκεύσετε για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, συστήνεται να το φορτίζεται έως το 50% μία φορά κάθε εξάμηνο.