UPDATE #NOW

Tomb Raider: Η Phoebe Waller-Bridge του «Fleabag» φέρνει το δημοφιλές video game στη μικρή οθόνη;


JTeam

31 Ιανουαρίου 2023

Tomb Raider: Η Phoebe Waller-Bridge του «Fleabag» φέρνει το δημοφιλές video game στη μικρή οθόνη;
Η βραβευμένη με Emmy δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Fleabag», Phoebe Waller-Bridge, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να φέρει τη διάσημη αρχαιολόγο, Lara Croft, στη μικρή οθόνη

Η Phoebe Waller-Bridge, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα μεταφορά του «Tomb Raider» για την Amazon. Όπως αναφέρουν πηγές του The Hollywood Reporter, η βραβευμένη με Emmy δημιουργός και πρωταγωνίστρια του «Fleabag» προετοιμάζει μια νέα σειρά βασισμένη στο δημοφιλές video game, για την οποία θα υπογράψει το σενάριο και θα διατελέσει εκτελεστική παραγωγός. Η Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τα νέα.

Ο χαρακτήρας της διάσημης αρχαιολόγου, Lara Croft, έχει ενσαρκωθεί προηγουμένως στη μεγάλη οθόνη από την Αντζελίνα Τζολί -σε δύο ταινίας- και πιο πρόσφατα από την Αλίσια Βικάντερ το 2018. Όταν το τελευταίο φιλμ γνώρισε εισπρακτική αποτυχία, το σίκουελ που βρισκόταν στα σκαριά ακυρώθηκε το 2022, με την MGM να χάνει τα δικαιώματα του franchise.

Τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως η Amazon Games ήρθε σε συμφωνία με την Crystal Dynamics ώστε να κυκλοφορήσει τη συνέχεια της εν λόγω σειράς video game. Επιπλέον, είχε ανακοινωθεί πως το Netflix θα δημιουργήσει μια anime σειρά που θα περιλάμβανε την ηρωίδα με τη φωνή της Χέιλι Άτγουελ, ωστόσο παραμένει αβέβαιη η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr