UPDATE #NOW

«Είμαι σαν τον Chandler»: Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί πιστεύει πως μοιάζει με τον χαρακτήρα των Friends


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2023

«Είμαι σαν τον Chandler»: Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί πιστεύει πως μοιάζει με τον χαρακτήρα των Friends
Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή στο βιβλίο του «Ρεζέρβα» – γεγονότα που αφορούν στη βασιλική οικογένεια αλλά και πιο άγνωστες, προσωπικές ιστορίες δικές του από τα νεανικά του χρόνια. Μεταξύ άλλων δηλώνει και φανατικός των “Friends” αλλά και γιατί ο ίδιος μοιάζει στον χαρακτήρα του Chandler

Ο Δούκας του Sussex αποκαλύπτει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία – που ήδη έχει γίνει best seller – πως ήταν φανατικός της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC, “Friends”, η οποία μάλιστα του κράτησε συντροφιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, πριν από μια δεκαετία, κατά την οποία περνούσε κρίσεις πανικού έχοντας μόλις επιστρέψει από το Αφγανιστάν στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο βιβλίο του πως εκείνη την περίοδο τον άγχωνε να βρίσκεται ανάμεσα πολύ κόσμο και κάμερες, με αποτέλεσμα να απομονώνεται στο Παλάτι και να μην συναντά κανέναν για ένα διάστημα. «Κάθε μέρα, κάθε νύχτα καθόμουν και έτρωγα απ’έξω και έβλεπα το ‘24’ ή το Friends. Νομίζω ότι είδα όλα τα επεισόδια το 2013. Αποφάσισα τότε ότι ήμουν σαν τον Chandler», αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως αυτό που ενώνει τους δυο τους είναι το γεγονός πως και οι δύο χρησιμοποιούν το χιούμορ για να αντιμετωπίσουν το τραύμα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr