UPDATE #NOW

The Greek Film Festival in Berlin: Το ελληνικό σινεμά «ταξιδεύει» στο Βερολίνο για 8η χρονιά


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

The Greek Film Festival in Berlin: Το ελληνικό σινεμά «ταξιδεύει» στο Βερολίνο για 8η χρονιά
35 ταινίες, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους, ειδικές προβολές, αφιερώματα και άλλες δράσεις περιλαμβάνονται στο πολύπτυχο και πλούσιο πρόγραμμα «The Greek Film Festival in Berlin», τη «βερολινέζικη» γιορτή του ελληνικού σινεμά που επιστρέφει στη γερμανική πρωτεύουσα

Το The Greek Film Festival in Berlin θα σηκώσει αυλαία για 8η φορά στον κινηματογράφο Babylon, 29 Μαρτίου με 2 Απριλίου 2023. Το φεστιβάλ είναι έτοιμο να υποδεχτεί με ασφάλεια ξανά τους κινηματογραφιστές, τους καλεσμένους, τους σινεφίλ και τους αγαπημένους φίλους του στις σκοτεινές αίθουσες.

Το «The Greek Film Festival in Berlin» με μια ματιά

Ωριμότερο, ισχυρότερο, περνώντας σιγά σιγά τα όρια του Βερολίνου ταξιδεύοντας σε άλλες γερμανικές πόλεις, το φεστιβάλ είναι πλέον κυρίως προσανατολισμένο στην προώθηση και προβολή των πρωτοεμφανιζόμενων κινηματογραφιστών από την Ελλάδα στην Γερμανία. Το φεστιβάλ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πλούσιο, πολύπτυχο, επίκαιρο, με ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η νέα κινηματογραφική σοδειά της χώρας. Κωμωδία, σάτιρα ακόμη και στην πιο τραχιά της μορφή, ελαφρά dramedy είναι είδη που συνθέτουν ένα σημαντικό μέρος του φετινού προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr