UPDATE #NOW

Σου αρέσει η όπερα; Τώρα μπορείς να περάσεις μία νύχτα στο Palais Garnier στο Παρίσι


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Σου αρέσει η όπερα; Τώρα μπορείς να περάσεις μία νύχτα στο Palais Garnier στο Παρίσι
Αυτό το καλοκαίρι, θα μπορείς να κοιμηθείς στο μέρος που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Φάντασμα της Όπερας

Η εμβληματική παριζιάνικη όπερα Palais Garnier, το μέρος που αποτέλεσε έμπνευση για το Φάντασμα της Όπερας, αλλάζει. Και από το καλοκαίρι, θα μπορούμε να περάσουμε ένα βράδυ στους πολυτελείς χώρους της, οι οποίοι ανακαινίζονται και μετατρέπονται σε υπνοδωμάτιο με ολόχρυσα έπιπλα και κόκκινη διακόσμηση.

Το Palais Garnier, λοιπόν, θα λειτουργήσει σαν Airbnb για λίγο. Το δωμάτιο θα μοιάζει βγαλμένο από το διάσημο μιούζικαλ και οικοδέσποινα θα είναι η Véronique Leroux, η δισεγγονή του Gaston Leroux, του συγγραφέα του Φαντάσματος της Όπερας.

«Η κλασική ιστορία του προπάππου μου ενέπνευσε τόσους ανθρώπους ανά τα χρόνια», δήλωσε εκείνη σε συνέντευξη Τύπου. «Είναι η κατάλληλη στιγμή να τον τιμήσω και να καλωσορίσουμε τους θαυμαστές του έργου του στο μέρος όπου αυτό διαδραματίστηκε, για διαμονή που θα θυμούνται για μια ζωή».

Τα δύο άτομα που θα περάσουν εκεί το βράδυ τους, θα γνωρίσουν τα κρυφά μέρη της όπερας και θα δουν όλα εκείνα που φαντάστηκαν, διαβάζοντας το βιβλίο – ακόμη και την υπόγεια λίμνη. Θα παρακολουθήσουν, επίσης, παράσταση μπαλέτου από χορευτή της Opéra de Paris και, όταν αυτή τελειώσει, θα μπουν στα παρασκήνια επίσημης πρόβας.

Θα μπορούμε να κλείσουμε τη θέση μας στο Palais Garnier από την 1η Μαρτίου, στις 19:00, ώρα Ελλάδος.