UPDATE #NOW

Σεισμός στην Τουρκία: Περίμεναν 7,5 Ρίχτερ στην Αντιόχεια με 30.000 νεκρούς από το 2019, σύμφωνα με αποκαλυπτική έκθεση


14 Φεβρουαρίου 2023

Σεισμός στην Τουρκία: Περίμεναν 7,5 Ρίχτερ στην Αντιόχεια με 30.000 νεκρούς από το 2019, σύμφωνα με αποκαλυπτική έκθεση
Οι προειδοποιήσεις της επιστημονικής κοινότητας προς την τουρκική κυβέρνηση για τον κίνδυνο ενός επικείμενου καταστροφικού σεισμού στην ίδια περιοχή, που τελικά εκδηλώθηκε, ήταν, εκ του αποτελέσματος, απόλυτα έγκυρες αλλά και έγκαιρες καθώς συνεχίστηκαν μέχρι και τη στιγμή, που ο χρόνος σταμάτησε στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας

Σεισμό 7,5 Ρίχτερ με 30.000 νεκρούς στην επαρχία Χατάι και καταρρεύσεις 52.000 κτηρίων προέβλεπε το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης καταστροφών της Τουρκίας, που συντάχτηκε το 2019! Το σενάριο αυτό, που δε λήφθηκε υπόψη από το καθεστώς Ερντογάν αποτελεί πλέον την εφιαλτική πραγματικότητα, που ανέτρεψε στις 6 Φεβρουαρίου τη ζωή περισσότερων από 13 εκατομμυρίων Τούρκων, έχοντας ανασυρθεί από τα συντρίμμια έως τώρα 36.000 νεκροί.

Οι προειδοποιήσεις της επιστημονικής κοινότητας προς την τουρκική κυβέρνηση για τον κίνδυνο ενός επικείμενου καταστροφικού σεισμού στην ίδια περιοχή, που τελικά εκδηλώθηκε, ήταν, εκ του αποτελέσματος, απόλυτα έγκυρες αλλά και έγκαιρες καθώς συνεχίστηκαν μέχρι και τη στιγμή, που ο χρόνος σταμάτησε στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας από το ισοπεδωτικό πέρασμα του Εγκέλαδου. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.