UPDATE #NOW

#ElizaSociety: Webinar επιμόρφωσης επαγγελματιών που εργάζονται σε ανοιχτές και κλειστές δομές παιδιών


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2023

#ElizaSociety: Webinar επιμόρφωσης επαγγελματιών που εργάζονται σε ανοιχτές και κλειστές δομές παιδιών
pexels
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17.00 – 20.00

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού εστιάζει το ενδιαφέρον του στην πρόληψη της κακοποίησης. Για τον σκοπό αυτό διοργανώνει webinar επιμόρφωσης επαγγελματιών που εργάζονται σε ανοιχτές και κλειστές δομές παιδιών για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης. Στόχος του webinar είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των επαγγελματιών που εργάζονται κοντά σε παιδιά και η σχετική διασφάλιση των κινήσεων τους, σε περιστατικά που τους βάζουν σε υποψία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17.00 – 20.00.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.
Με την ολοκλήρωση, ο κάθε συμμετέχοντας καλείται να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης (διαθέσιμο στην πλατφόρμα μετάδοσης).

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

Οι συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου, εφόσον εισέλθουν στην πλατφόρμα καταχωρώντας τα στοιχεία εισόδου τους, μπορούν να κατεβάσουν τη ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησής τους (pdf) από τη σελίδα της διαδικτυακής μετάδοσης πατώντας το κουμπί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του σεμιναρίου «Επιμόρφωση Επαγγελματιών που εργάζονται σε ανοιχτές και κλειστές δομές παιδιών για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης» ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Πατήστε στο «Είσοδος στο event» και πληκτρολογείστε τα στοιχεία πρόσβασης, δηλαδή το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και για password τη λέξη eliza στα αντίστοιχα πεδία και πατήστε το κουμπί «Είσοδος στο event».

Επιλέγετε «LIVE» για να παρακολουθήσετε ζωντανά το σεμινάριο.