UPDATE #NOW

Νέα συσκευή δίνει τη δυνατότητα για φιλιά εξ' αποστάσεως - Πώς ακριβώς λειτουργεί


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Νέα συσκευή δίνει τη δυνατότητα για φιλιά εξ' αποστάσεως - Πώς ακριβώς λειτουργεί
@Taobao
Η συσκευή συνδέεται με τηλέφωνο μέσω bluetooth και εφαρμογής και σου δίνει το φιλί που βρίσκεται στην «απέναντι μεριά»

Φαίνεται πως η δυνατότητα για τηλεμεταφορά ή για άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι και πολύ μακριά. Αυτή τη φορά, μια ακόμη τεχνολογική συσκευή, η οποία αφορά το φιλί και το έρωτα, έρχεται να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφού χάρη σε αυτή μπορείς να δίνεις και να παίρνεις φιλιά εξ' αποστάσεως.

Συγκεκριμένα, ένα πανεπιστήμιο στην επαρχία Jiangsu της Ανατολικής Κίνας εφηύρε τη συσκευή για φιλί εξ' αποστάσεως, που σκοπό έχει να επιτρέπει στα ζευγάρια να βιώσουν την αυθεντική αίσθησή του. Σύμφωνα με τους Global Times, η συσκευή φιλού διαθέτει ένα σύστημα σε σχήμα στόματος, το οποίο φιλούν οι χρήστες και μεταφέρει ακριβώς την κίνηση των χειλιών αλλά και την πίεση που ασκείτε. Το αντίστοιχο μπορεί να κάνει και για την άλλη πλευρά, για το πρόσωπο που λαμβάνει αλλα παράλληλα δίνει και εκείνο φιλί, από όπου και αν βρίσκεται.

Η συσκευή συνδέεται με το τηλέφωνο μέσω bluetooth και μιας εφαρμογής και μπορεί να λειτουργήσει απλά συνδέοντας το τηλέφωνο στη συσκευή. «Η συσκευή φιλιού εξ αποστάσεως επιτρέπει στα ζευγάρια, που ζουν σε διαφορετικά μέρη να αισθάνονται το φιλί των συντρόφων τους και επιτρέπει επίσης σε άτομα με στοματικές ασθένειες να φιλιούνται», γράφουν οι Global Times.

Η εφεύρεση έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology.

«Στο πανεπιστήμιο, είχα σχέση εξ αποστάσεως με τη φίλη μου, οπότε επικοινωνούσαμε μόνο μέσω τηλεφώνου. Από εκεί προήλθε η έμπνευση αυτής της συσκευής», δήλωσε ο Jiang Zhongli, ο επικεφαλής εφευρέτης του σχεδίου, επίσης απόφοιτος του πανεπιστημίου.

Ο Jiang υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2019 και η «πατέντα» έχει λήξει τον Ιανουάριο του 2023. Ο Jiang δήλωσε ότι εξεπλάγη που η εφεύρεσή του έγινε δημοφιλής και ελπίζει ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτή τη συσκευή μπορεί να επεκτείνει και να τελειοποιήσει το σχέδιο.

Πώς ακριβώς λειτουργεί η συσκευή φιλιού

Για να στείλουν ένα φιλί εξ αποστάσεως, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, για την οποία το τεχνητό στόμα έχει ειδική υποδοχή. Μόλις γίνει σύζευξη των εφαρμογών των δύο, μπορούν να ξεκινήσουν μια βιντεοκλήση και να αρχίσουν να φιλάνε.

Αν και απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια, η συσκευή, που κοστίζει περίπου 40 ευρώ, έχει μια λειτουργία που επιτρέπει φιλιά και μεταξύ αγνώστων. Αν υπάρχουν δύο χρήστες και αρέσει ο ένας στον άλλο, μπορούν να φιληθούν.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα φιλιά σας σε μια βάση δεδομένων από την οποία οι άλλοι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να τα κατεβάσουν.

Το λες και creepy.