UPDATE #NOW

Τέμπη: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους τραυματίες - Τα σημεία αιμοδοσίας


JTeam

1 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους τραυματίες - Τα σημεία αιμοδοσίας
Έκτακτο κάλεσμα για αιμοδοσία έκανε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας 

Έκτακτο κάλεσμα για αιμοδοσία έκανε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. «Το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα».

Jenny.Gr
@eurokinissi

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

(Μπορείς να μάθεις ποια αιμοδοσία βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας: bit.ly/41ACrll)

Έκτακτη αιμοδοσία για τη βοήθεια των τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αποφάσισε να διεξάγει και ο Ερυθρός Σταυρός, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

«Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών μπορούν να προσέλθουν σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου την Έκτακτη Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Ερυθρός Σταυρός.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους συγγενείς

Οι οικείοι και συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στα τηλέφωνα:

  • 2410 683175
  • 2410 683176

για παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.