UPDATE #NOW

Διάλεξε το αγαπημένο σου ζώο και μάθε τα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά σου


JTeam

4 Μαρτίου 2023

Διάλεξε το αγαπημένο σου ζώο και μάθε τα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά σου
Διάλεξε χωρίς να το πολυσκεφτείς

Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές και όλοι έχουμε κάποιο ζώο που αγαπάμε, ακόμα κι αν μάς προκαλεί έναν μικρό φόβο. Σου έχουμε μία φωτογραφία με 8 ζώα. Διάλεξε το αγαπημένο σου, χωρίς να το πολυσκεφτείς, κι εμείς θα σου αποκαλύψουμε τις πιο σκοτεινές πλευρές σου.

Jenny.Gr

Πάνθηρας

Έχεις μία μυστηριώδη, αλλά τολμηρή προσωπικότητα, που ιντριγκάρει τους άλλους. Είσαι υπομονετική και περιμένεις προσεκτικά για την επόμενή σου κίνηση. Σκληρή εξωτερικά, σαν καρδιά μαρουλιού εσωτερικά. Παρόλα αυτά, εκτονώνεις πολύ εύκολα τον θυμό σου στους δικούς σου ανθρώπους.

Αρπακτικό

Είσαι οπορτουνίστρια και χειραγωγείς πολύ εύκολα τους άλλους. Αποφεύγεις το ρίσκο και προτιμάς τη μοναχικότητα. Μέσα στη σιωπή, πλάθεις τα πιο υποχθόνια σχέδιά σου, αν χρειάζεται να πάρεις εκδίκηση.

Αρκούδα

Αν διάλεξες την αρκούδα, μάλλον νιώθεις παρεξηγημένη, σαν αυτό το ζώο. Μένεις μακριά από μπελάδες, εκτός αν σε προκαλέσουν. Τότε εξοργίζεσαι και υπερασπίζεσαι τον χώρο σου. Είσαι ήρεμη, με αυτοπεποίθηση, αλλά μπορεί να καταχραστείς την εξουσία σου προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου.

Μαύρη χήρα

Ο master της χειραγώγησης. Δεν σε πολυαπασχολούν τα συναισθήματα των άλλων και βάζεις τον εαυτό σου πάνω από όλα. Οργανώνεις συνέχεια σχέδια και είσαι δύο βήματα μπροστά.

Κοράκι

Μυστηριώδη αλλά πανέξυπνα πουλιά. Είσαι ήσυχη αλλά αρκετά σκοτεινή. Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και μπαίνεις δύσκολα σε σχέσεις.

Λύκος

Ξέρεις πώς να κυριαρχείς, είσαι δυνατή, πιστή και προστατεύεις όσους αγαπάς. Προτιμάς λίγους και καλούς και αν σε προκαλέσουν, δεν υπάρχουν όρια στο πώς θα αντιδράσεις.

Νυχτερίδα

Έχεις μία πολύπλοκη προσωπικότητα. Βλέπεις τον κόσμο με πολύ ιδιαίτερα μάτια, είσαι αποφασιστική και προτιμάς τη μοναχικότητα. Δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε κοινωνικές νόρμες και δεν εμπιστεύεσαι καθόλου.

Μαύρη γάτα

Αν διάλεξες τη μαύρη γάτα, δεν είσαι προληπτική, κλείνεσαι στον εαυτό σου και αποφεύγεις την πολυκοσμία. Λες όχι σε πάρτι και έχεις εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες.