UPDATE #NOW

Ήπιες πολύ το Σαββατοκύριακο; Δες πώς θα επανέλθεις γρήγορα


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Ήπιες πολύ το Σαββατοκύριακο; Δες πώς θα επανέλθεις γρήγορα
Κακό πράγμα το hangover, το γνωρίζουμε. Ακόμη χειρότερο, όταν είναι Δευτέρα

Πέρασες μία δύσκολη εβδομάδα και αποφάσισες ότι το Σαββατοκύριακο θα ζούσες την καλύτερη ζωή σου. Και το έκανες και σε στηρίζουμε – θα ήταν ψέμα αν λέγαμε ότι δεν κάναμε το ίδιο. Ήπιες πολύ, όμως. Ήπιες το Σάββατο, ήπιες την Κυριακή και ήρθε η Δευτέρα να σε βρει με κακό hangover, ενώ αισθάνεσαι ότι το πρόσωπό σου έχει χάσει τις γωνίες του – όσες είχε, τέλος πάντων.

Είμαστε εδώ για εσένα. Παρακάτω, θα δεις ρεαλιστικούς τρόπους να επανέλθεις – όχι, δε θα σου πούμε να κοιμηθείς καλά. Δεν κοιμήθηκες καλά, πιθανότατα διαβάζεις αυτό το άρθρο από τον υπολογιστή του γραφείου.

Φάε υγιεινά

Όση όρεξη κι αν δεν έχεις, πόσο μάλλον για κάτι υγιεινό, προσπάθησε να μην προσπεράσεις το πρωινό και το μεσημεριανό σου. Όσο πιο υγιεινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας, τόσο καλύτερα θα αισθανθείς, ενώ θα προσέξεις κι εκείνα που θα ακολουθήσουν.

Πιες νερό

Νυστάζεις και το μόνο που θέλεις, είναι ένας τετραπλός freddo espresso. Μην υποκύψεις, ωστόσο. Πιες νερό – πολύ νερό. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου ένα μπουκάλι όλη μέρα και, όταν αδειάζει, γέμιζέ το ξανά. Όχι μόνο θα φύγει η κατακράτηση και το πρήξιμο από το πρόσωπο και τα άκρα σου, αλλά θα τονωθεί κι ο οργανισμός σου.

Πήγαινε γυμναστήριο

Ξέρουμε, το τελευταίο που σου λείπει σήμερα, είναι ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής. Βασικά, αυτό ακριβώς σου λείπει. Όταν γυρίσεις από τη δουλειά, λοιπόν, άλλαξε ρούχα, πάρε πετσέτα και πήγαινε για προπόνηση. Θα τη μισήσεις, αλλά θα νιώσεις τέλεια μετά. Θα ιδρώσεις, το σώμα σου θα διώξει τοξίνες και, μαζί, τις αμαρτίες του Σαββατοκύριακου. Και δε θα έχεις όρεξη για αλκοόλ – πολύ σημαντικό.