UPDATE #NOW

Τρία podcast, επτά γυναίκες, σαράντα λεπτά δυναμικής θηλυκής ενέργειας για την Ημέρα της Γυναίκας


JTeam

8 Μαρτίου 2023

Τρία podcast, επτά γυναίκες, σαράντα λεπτά δυναμικής θηλυκής ενέργειας για την Ημέρα της Γυναίκας
Η δύναμη, το θάρρος και η αισιοδοξία επτά γυναικών ξεδιπλώνονται μέσα από τρία μοναδικά podcasts αφιερωμένα στην Ημέρα της Γυναίκας, από τον Όμιλο Motor Oil.

Έχεις αναρωτηθεί πώς μπορεί να νιώθει μια γυναίκα που εργάζεται στον κλάδο της ενέργειας; Πώς είναι να εργάζεται σε έναν «ανδροκρατούμενο» τομέα; Ποιες δυσκολίες συναντούν οι γυναίκες «πρότυπα» και πώς τις διαχειρίζονται; Τι τις κάνει να ξεκινούν κάθε ημέρα με όρεξη; Κι από πού αντλούν τη δύναμή τους; Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω και σε ακόμα περισσότερα δίνονται με τον πιο απολαυστικό τρόπο, σε μόλις τρία podcasts που ήδη βρίσκονται στο pod.gr. Μέσα από αυτά μπορούμε να μοιραστούμε όλοι και όλες, ένα κομμάτι των ιστοριών 7 υπέροχων γυναικών και να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση για να διαμορφώσουμε τις δικές μας ιστορίες.

Μιλάμε, φυσικά, για τη σειρά podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way» του Ομίλου Motor Oil, που φροντίζει καθημερινά να ενδυναμώνει τις γυναίκες και να ενθαρρύνει την εξέλιξή τους σε θέσεις ευθύνης. Φέτος, ο Όμιλος, που έχει διαμορφώσει ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας όπου κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα της και να κατακτήσει τους επαγγελματικούς της στόχους, γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας και δίνει ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας μέσα από τρία podcasts τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr.

Jenny.Gr

Πρωταγωνίστριες των podcast είναι 7 γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις και που αποτελούν σύγχρονα πρότυπα ισότητας και αλληλεγγύης. Στόχος και για τις επτά είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

Συγκεκριμένα, στο 1ο επεισόδιο η Χριστίνα Γύλου, η Ελένη Παπαντωνοπούλου και η Γιώτα Τσιριγώτη, εργαζόμενες του Ομίλου Motor Oil, μάς συναρπάζουν μιλώντας για τα βιώματά τους ως γυναίκες σε έναν από τους πλέον ευέλικτους αλλά και ανδροκρατούμενους επαγγελματικούς χώρους. Στο 2ο επεισόδιο της σειράς, η νέα κτηνοτρόφος, Μάγδα Κοντογιάννη και η πρώτη μοτοσυκλετίστρια - διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Ευρώπη, Νάσια Γκουβέρου εξιστορούν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες δύναμης και θάρρους ως πρωτοπόρες στον εκάστοτε τομέα. Στο, δε, τελευταίο, για φέτος, επεισόδιο υποκλινόμαστε στην επιμονή και τη δύναμη της αθλήτριας ξιφασκίας με αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη αλλά και της Παιδιάτρου στους Γιατρούς του Κόσμου Χαρά Τζιουβάρα, οι οποίες αποκαλύπτουν τις δυσκολίες που έχει για μια γυναίκα ο δρόμος της επιτυχίας και τους τρόπους που υιοθετούν εκείνες για να τα ξεπερνούν.

Jenny.Gr

Μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας, ο Όμιλος Motor Oil επιδιώκει διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν κάθε γυναίκα, βοηθώντας την να ισορροπήσει με επιτυχία μεταξύ των πολλαπλών της ρόλων, στην εργασία, την οικογένεια και την κοινωνία. Γι’ αυτό και τα τρία podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», πέρα από ένα διαχρονικά σημαντικό μήνυμα, αποτελούν και απτή απόδειξη της δέσμευσης του Ομίλου Motor Oil για τη στήριξη των γυναικών αλλά και κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου.

Έχοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς του την πεποίθηση ότι η ενέργεια είναι γένους θηλυκού, ο Όμιλος Motor Oil ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και εμπνέει όλες και όλους εμάς.

Μπείτε σήμερα στο pod.gr και γιορτάστε τη γυναικεία ενέργεια στη ζωή σας μέσα από τις ιστορίες έξι υπέροχων γυναικών.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για τον Όμιλο Motor Oil εδώ.