UPDATE #NOW

Ryan Reynolds: Πουλά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του για 1,35 δισ. δολάρια - «Η ζωή είναι παράξενη»


JTeam

16 Μαρτίου 2023

Ryan Reynolds: Πουλά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του για 1,35 δισ. δολάρια - «Η ζωή είναι παράξενη»
Splash News
Μια «αλλιώτικη επιχειρηματική κίνηση» από τον Ryan, η οποία τελικά του βγήκε σε καλό

Πλουσιότερος κατά 1,35 δισ. δολάρια ετοιμάζεται να γίνει ο 46χρονος ηθοποιός Ryan Reynolds, αφού όπως ανακοινώθηκε θα πουλήσει την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του, στην Τ - Mobile. O Reynolds είχε αγοράσει ένα μερίδιο στην εταιρεία, Mint Mobile το 2019, κάνοντας ένα «διαφορετικό» επιχειρηματικό βήμα, από αυτά που συνηθίζουν οι celebrities. O ίδιος μάλιστα είχε χαρακτηρίσει αυτήν την επιχειρηματική του κίνηση, «λίγο αντισυμβατική» καθώς οι celebrities επιλέγουν να επενδύσουν σε προϊόντα περιποίησης, αρώματος, ή ποτών.

Jenny.Gr
Splash News


Ωστόσο αυτή η «αλλιώτικη επιχειρηματική κίνηση» του ηθοποιού, φαίνεται να του βγήκε σε καλό, αφού σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η εταιρεία του θα πουληθεί, με εκείνον να κρατά τον «δημιουργικό ρόλο» που ήδη κατέχει. «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα γινόμουν ιδιοκτήτης μιας ασύρματης εταιρείας και σίγουρα δεν ονειρεύτηκα ότι θα την πουλούσα στην T-Mobile», έγραψε ο Καναδός στο Twitter. «Η ζωή είναι παράξενη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων».


Όσον αφορά τη Mint Mobile στην οποία επένδυσε ο Ryan, η εταιρεία συστάθηκε το 2016 με στόχο την παροχή «προσιτής, υψηλής ποιότητας ασύρματης» υπηρεσίας απευθείας στους καταναλωτές, σύμφωνα με τη σελίδα της. Σε δήλωσή του το 2019, ο ηθοποιός δήλωνε «ενθουσιασμένος που θα είναι υπέρμαχος μιας πιο πρακτικής προσέγγισης της πιο βασικής τεχνολογίας».

Η T-Mobile ελπίζει να ενισχύσει τις δικές της προπληρωμένες υπηρεσίες με την εξαγορά της Mint Mobile. Ο διευθύνων σύμβουλος της Mint διαβεβαίωσε τους πελάτες ότι το τιμολογιακό πρόγραμμα, ύψους 15 δολαρίων ανά μήνα, δεν θα αλλάξει.

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει αργότερα φέτος, ενώ το τελικό ποσό αναμένεται να κριθεί από τα κέρδη της Ka'ena Corporation, μητρικής της Mint.