UPDATE

Blake Lively και Ryan Reynolds έφεραν στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Blake Lively και Ryan Reynolds έφεραν στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους
@blakelively
H εικόνα από την ημέρα του Super Bowl, αποκάλυψε και τα νέα

Σε χαλαρή οικογενειακή διάθεση και παρέα με τον σύντροφό της Ryan Reynolds, αλλά και τη μητέρα του, πέρασε το χθεσινό βράδυ η Blake Lively. Η οικογένεια είχε μαζευτεί για τη μεγάλη βραδιά του Super Bowl, παρακολουθώντας το μεγάλο αθλητικό και μουσικό γεγονός, με (πολύ) σπιτικό φαγητό από την ίδια τη Lively (που φημίζεται άλλωστε για τις ικανότητές της στην κουζίνα).

Η Lively δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, όπου πλέον τη βλέπουμε χωρίς τη φουσκωμένη κοιλιάς της, γεγονός που αποκαλύπτει πως πριν λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο και το τέταρτο παιδί της.

Η 35χρονη ηθοποιός πόζαρε δίπλα στον 46χρονο σύζυγό της και την μητέρα του, Tammy, εξηγώντας ότι γέννησε και γράφοντας στη λεζάντα "ήμουν απασχολημένη”. Η πρωταγωνίστρια του “Gossip Girl”, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στους θαυμαστές τον Σεπτέμβριο του 2022, αποκαλύπτοντας την κοιλιά της πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί και φορώντας ένα χρυσό φόρεμα Maison Valentino.

Ο Reynolds και η Lively παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την 7χρονη James, την 6χρονη Inez και την 3χρονη Betty. Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το φύλο ή το όνομα του τέταρτου μωρού τους, ενώ δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία του νέου μέλους.

Jenny.Gr
Splash News