UPDATE #NOW

Οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν έρθει ήδη στη Γη, σύμφωνα με το Πεντάγωνο


JTeam

23 Μαρτίου 2023

Οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν έρθει ήδη στη Γη, σύμφωνα με το Πεντάγωνο
Imdb
Αν ισχύει, το σίγουρο είναι πως δε θα εκπλαγούμε. Περιμένουμε τα πάντα, πλέον

Όλοι έχουμε δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο από τις Πύλες του Ανεξήγητου, σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων. Έχουμε δει, επίσης, βίντεο ατόμων που ορκίζονται ότι έχουν δει αντικείμενα άγνωστης ταυτότητας στον ουρανό, έχουν μιλήσει για αλλόκοτες λάμψεις, έχουν μοιραστεί ακόμη και προσωπικές εμπειρίες από την αλληλεπίδραση με aliens. Και μπορεί να γελάσαμε – «προφανώς υπάρχουν αλλά αποκλείεται να έρθουν στη Γη», λέγαμε. Ε, το Πεντάγωνο έρχεται να μας διαψεύσει.

Αρχείο που βρίσκεται υπό εξέταση και βγήκε στη δημοσιότητα από τον επικεφαλής της ειδικής υπηρεσίας του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, All-Domain-Anomaly Resolution Office (AARO), υποστηρίζει πως είναι πράγματι πιθανό να μας γνωρίζουν, να μας έχουν μελετήσει και να μας έχουν επισκεφθεί. Ο Sean Kirkpatrick, συγκεκριμένα, ο οποίος είναι και πρόεδρος του τμήματος αστρονομίας στο πανεπιστήμιο Harvard, εξετάζει το ενδεχόμενο, αναλύοντας τους περιοριστικούς παράγοντες των πτήσεων στο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η έρευνα καταλήγει πως ναι, μπορεί να μας έχουν επισκεφθεί από άλλου πλανήτες. Τα μαθηματικά και η φυσική αυτό δείχνουν, δηλαδή. «Από τη στιγμή που τα περισσότερα αστέρια δημιουργήθηκαν δισεκατομμύρια χρόνια πριν τον Ήλιο, τεχνολογικά εξελιγμένοι πολιτισμοί είναι πιθανό να προϋπήρξαν του δικού μας, με χρονική διαφορά ίση μ’ αυτή που απαιτούσαν τα σκάφη τους, για να φτάσουν στη Γη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η μελέτη αναφέρεται και σε μεθόδους που ίσως ρησιμοποίησαν οι εξωγήινοι πολιτισμοί για να διεισδύσουν στον δικό μας. Οι ειδικοί υποθέτουν πως ένα «τεχνητό διαστρικό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι η “μαμά” που θα “γεννά” πολλούς μικρούς αισθητήρες σε κάθε κοντινό πέρασμα από τη Γη».

Οι ερευνητές συγκρίνουν το παραπάνω με τις αποστολές της NASA που «φυτεύουν» τεχνολογία στον Άρη, για παράδειγμα, περνώντας από κοντά του. Ακριβώς όπως η NASA, έτσι κι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να εντοπίσουν μακρινούς αλλά κατοικίσιμους πλανήτες, εξετάζοντας το φως που φιλτράρουν όταν περνούν μπροστά από τα δικά τους αστέρια. «Όταν εντοπίζουμε ένα πλανήτη που μοιάζει στη Γη, μία διαστρική συσκευή πηγαίνει προς την ατμόσφαιρά του. Αρχικά, μία σειρά από μικροσκοπικές συσκευές μπορούν να απελευθερωθούν από μία μητρική συσκευή που περνά κοντά από τη Γη», αναφέρουν.

«Με σωστό σχεδιασμό, θα φτάσουν στη Γη ή σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος για εξερεύνηση, καθώς θα περνά το μητρικό σκάφος».

Ας θυμηθούμε και το παρακάτω βίντεο, που κυκλοφόρησε το 2020:

Είτε μας έχουν επισκεφθεί οι εξωγήινοι, είτε ετοιμάζονται, είτε απλώς μας κοιτούν από μακριά και αναρωτιούνται τι μας συμβαίνει, το σίγουρο είναι πως δε θα εκπλαγούμε. Περιμένουμε τα πάντα, πλέον.